Terug

Vraag offerte aan

Brandblusser + brandslang pictogram panorama

  • Brandblusser + brandslang pictogram panorama

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.618

  Gecombineerd panorama bord met pictogram van een brandblusser en brandslang voor het aanduiden van de locatie van een brandblusser en brandslang.

  12,95 (15,67 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 12,04 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 11,66 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 11,01 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 10,36 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Brandblusser + brandslang pictogram panorama

  Het brandblusser + brandslang panorama bord is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Brandpreventie borden zijn niet weg te denken in ruimtes waar een brandslang en brandblusser aanwezig is. Deze brandpreventie borden zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een wit pictogram. Het bord is dubbelzijdig en dus aan beide kanten zichtbaar!

  Pictogram als PVC panorama bord

  Bescherm jouw bedrijf of kantoor tegen brandgevaar met deze Brandblusser + brandslang pictogram panorama. Dit product is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers en klanten weten waar de brandblusser en brandslang zich bevinden in geval van nood.

  Duurzaam materiaal

  Het pictogram is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een opvallend ontwerp met heldere kleuren en duidelijke tekst om de aandacht te trekken. Het panoramische ontwerp zorgt ervoor dat het pictogram vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar is, waardoor het gemakkelijker wordt om in geval van nood snel de locatie van de brandblusser en brandslang te vinden.

  Waarom deze pictogrammen?

  De brandblusser en brandslang zijn essentiële gereedschappen voor het bestrijden van branden en het beschermen van mensenlevens en eigendommen. Met de Brandblusser + brandslang pictogram panorama wordt het vinden van deze hulpmiddelen een stuk eenvoudiger. Het product is gemakkelijk te installeren en kan op verschillende oppervlakken worden bevestigd, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende ruimtes en omgevingen.

  Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om jouw bedrijf of kantoor te beschermen tegen brandgevaar en ervoor te zorgen dat jouw medewerkers en klanten weten waar de brandblusser en brandslang zich bevinden, dan is de Brandblusser + brandslang pictogram panorama de ideale keuze. Bestel vandaag nog en zorg voor een veilige werkomgeving!

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandblusser + brandslang pictogram panorama

   Brandblusser + brandslang pictogram panorama

   12,95 (15,67 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company