Terug

Vraag offerte aan

Brandmelder + brandblusser pictogram panorama

  • Brandmelder + brandblusser pictogram panorama

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.614

  Gecombineerd panorama bord met pictogram van een brandblusser en brandmelder voor het aanduiden van de locatie van een brandblusser en brandmelder.

  12,95 (15,67 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 12,04 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 11,66 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 11,01 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 10,36 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het brandmelder + brandblusser panorama bord is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Brandpreventie borden zijn niet weg te denken in ruimtes waar een brandmelder en brandblusser aanwezig is. Deze brandpreventie borden zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een wit pictogram. Het bord is dubbelzijdig en dus aan beide kanten zichtbaar!

  Het pictogram wordt geleverd als PVC panorama bord.

  Innovatief pictogram

  De Brandmelder + brandblusser pictogram panorama is een must-have veiligheidsvoorziening voor elk gebouw. Dit innovatieve product combineert twee belangrijke veiligheidsfuncties in één handig en gemakkelijk te begrijpen pictogram.

  Voordelen panorama-ontwerp

  Het panorama-ontwerp van het pictogram zorgt ervoor dat het vanuit verschillende hoeken zichtbaar is, waardoor het de perfecte oplossing is voor grote openbare ruimtes, zoals luchthavens, treinstations en winkelcentra.

  Kenmerken 

  De brandmelder + brandblusser pictogram panorama is gemaakt van hoogwaardige materialen en is eenvoudig te installeren. Het biedt een duidelijke visuele indicatie van waar brandblussers en brandmelders zich bevinden en kan helpen bij het voorkomen van gevaarlijke situaties.

  Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve manier om uw gebouw veiliger te maken, dan is de Brandmelder + brandblusser pictogram panorama de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw gebouw beschermd is tegen brand.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandmelder + brandblusser pictogram panorama

   Brandmelder + brandblusser pictogram panorama

   12,95 (15,67 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company