Terug

Vraag offerte aan

Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  • Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.603

  Met een fotoluminescerend en zelfklevend brandslanghaspel pictogram geef je aan dat er een brandblusser aanwezig is.

  7,95 (9,62 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 7,39 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 7,16 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 6,76 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 6,36 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Met dit brandpreventie pictogram geef je aan dat er een brandblusser in de buurt is. Brandpreventie pictogrammen zijn niet weg te denken in ruimtes waar brandblusmiddelen aanwezig zijn. Deze brandpreventie pictogrammen zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een witte pictogram.

  Maak kennis met het Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend - de perfecte aanvulling op uw brandveiligheidsplan!

  Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Dit fotoluminescente pictogram is ontworpen om mensen snel te helpen de locatie van een brandslanghaspel te vinden in geval van een noodsituatie. De zelfklevende achterkant maakt het eenvoudig om te bevestigen op elke muur of oppervlak zonder extra hardware.

  Wat dit Brandslanghaspel pictogram bijzonder maakt, is de unieke eigenschap van zowel fotoluminescentie als nalichtendheid. Dit betekent dat het in het donker blijft gloeien gedurende een langere periode na blootstelling aan een lichtbron, waardoor optimale zichtbaarheid wordt geboden in situaties met weinig licht.

  Dit pictogram is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -voorschriften. Het Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend kan gemakkelijk op elke muur worden geïnstalleerd voor snelle en eenvoudige setup.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met het Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie. Dit pictogram is een must-have voor elke werkplek, bedrijf of gebouw dat de veiligheid van zijn medewerkers en klanten serieus neemt.

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   Brandslanghaspel pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   7,95 (9,62 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company