Terug

Vraag offerte aan

FP52 - Dubbele Vallijn Elastisch met Schokabsorptie

  Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 71.106

  Deze dubbel eind elastische vallijn is voorzien van schokabsorptie, twee steigerhaken en karabijnhaak en is gemaakt van een elastische polyester banden. Deze is 180 cm lang inclusief bevestigers wanneer volledig uitgerekt.

  49,50 39,60 (47,92 Incl. btw)

  • Koop 10 voor 47,03 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 25 voor 44,55 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 50 voor 42,08 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  De naam “valbeveiliging” in combinatie met “werken op hoogte” zegt eigenlijk al genoeg. Vallen vanaf hoogte kan zeer gevaarlijk zijn, vaak zelfs met fatale afloop. Het gebruik van valbeveiliging is essentieel omdat het levens redt door het voorkomen van vallen.

  Is het gebruik van valbeveiliging verplicht?

  Zeker, het gebruik van valbeveiliging is een vereiste bij werkzaamheden op hoogte en wordt over het algemeen opgevolgd, wat essentieel is voor de veiligheid.

  Door valbeveiliging te gebruiken, blijf je in overeenstemming met de wet. Het nalaten hiervan plaatst je niet alleen in overtreding, maar stelt je ook bloot aan risico's die complicaties kunnen veroorzaken tijdens inspecties en met verzekeraars.

   

  FP52 - Dubbele Vallijn Elastisch met Schokabsorptie

  Deze dubbele elastische vallijn is voorzien van schokabsorptie, twee steigerhaken en karabijnhaak en is gemaakt van een elastische polyester banden. Deze is 180cm lang inclusief bevestigers wanneer volledig uitgerekt.

   

  Kenmerken

  • Elastische banden: Helpen het risico op verdraaiingen te verlagen.
  • Steigerhaken: Met een ruime opening van 52mm.
  • Draagcapaciteit: Tot 100 kg.
  • Verpakking voor detailhandel: Ideaal voor aantrekkelijke winkelpresentaties.
  • Certificering: Voldoet aan de CE-normen.

  Materialen

  • Polyester Banden, Gelegeerd Staal, Warmte Behandeld, Aluminium

  Normeringen

  • EN 354
  • EN 355
  • EN 362

  Deze Dubbele Elastische Vallijn met Schokdemper is voorzien van schokabsorptie, twee steigerhaken en een karabijnhaak. Verder is de vallijn gemaakt van een elastische polyester singel. Deze is 180cm lang inclusief bevestigers wanneer volledig uitgerekt.

  MATRIAAL INFORMATIE

  Stof: Polyester Banden.

  VALBEVEILIGING

  Valbeveiliging dient te worden gedragen in het geval van het risico op vallen van hoogtes. Dit is om de impact van een val te beperken, zodat er wordt voorkomen dat je hardt met een object of ondergrond in aanraking komt. Portwest biedt een volledige lijn valbeveiligingsproducten voor het werk op iedere hoogte.

  NORMERINGEN

  EN 355 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Schokdempers
  Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor energieabsorbeerders. Energieabsorberende materialen die aan deze Europese norm voldoen, worden gebruikt als elementen of componenten die zijn geïntegreerd in een vanglijn, een ankerlijn of een harnas van volledige lichaam of in combinatie met een van deze kabels. Combinaties van een energieabsorbeerder en een vanglijn zijn subsystemen die een van de valblootstellingssystemen vormen die vallen onder prEN 363, in combinatie met een harnas voor het hele lichaam zoals gespecificeerd in EN 361. Valbeveiligingsbakken zijn gespecificeerd in EN 353-1, EN 353-2 en EN 360.

  EN 362 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Koppelingen
  Deze norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering en informatie die door de fabrikant worden verstrekt voor connectoren. Connectors die conform zijn aan deze norm worden gebruikt als verbindingselementen in persoonlijke valbeschermingssystemen, dat wil zeggen valbeveiliging, werkpositionering, toegang tot touw, veiligheidssystemen en reddingssystemen.

  EN 354 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Veiligheidslijnen
  Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor vanglijnen. Lanyards die voldoen aan deze Europese norm worden gebruikt als verbindingselementen of componenten in persoonlijke valbeschermingssystemen (d.w.z. bevestigingssystemen, werkpositioneringssystemen, touwtoegangssystemen, valbeveiligingssystemen en reddingssystemen).

  FP52 verdere features:
  • CE gecertificeerd

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   FP52 - Dubbele Vallijn Elastisch met Schokabsorptie

   FP52 - Dubbele Vallijn Elastisch met Schokabsorptie

   49,50 39,60 (47,92 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company