Terug

Vraag offerte aan

Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelflessen

  • Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelflessen

  Op werkdagen voor 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 30.128

  Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelfles met een inhoud van PH neutraal.

  39,95 (48,34 Incl. btw)

  • Koop 5 voor 37,95 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 10 voor 35,96 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 15 voor 33,96 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelflessen

  Het  oogspoelstation is uitgerust met twee oogspoelflessen van elk 200 ml. Deze flessen zijn gevuld met een steriele oplossing van 0,9% natriumchloride, die het natuurlijke zoutgehalte van het oog evenaart. Dit draagt bij aan het voorkomen van kiemen en bacteriën, wat essentieel is om ooginfecties te vermijden. In tegenstelling tot gewoon kraanwater biedt deze steriele oplossing een veilige spoeling.

  Bij oogverwondingen veroorzaakt door metaal- of houtsnippers, stof en vuil speelt tijd een cruciale rol. Door snel gebruik te maken van de oogspoeloplossing kunnen schadelijke deeltjes snel worden verwijderd, waardoor ernstige beschadigingen aan de ogen worden voorkomen. Dankzij duidelijke instructies en illustraties op het etiket is de toepassing eenvoudig en snel.

  Plum heeft een breed scala aan oogspoelproducten die geschikt zijn voor elke werkomgeving. Deze producten kunnen individueel worden geleverd, inclusief wandhouder, of als complete stations in verschillende formaten. Ze zijn ideaal voor werkplaatsen en kunnen ook worden meegenomen in voertuigen, gereedschapskisten, verbanddozen of in de handige Plum heuptas.

  De vloeistof in de flessen blijft ongeopend tot wel drie jaar houdbaar en vereist geen onderhoud of reiniging. De houdbaarheidsdatum staat duidelijk vermeld op het etiket. De ergonomisch gevormde oogschaal zorgt voor een zachte en gelijkmatige spoeling en past perfect op het oog. De flessen zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de DIN 12930 norm, wat aangeeft dat ze voldoen aan de hoogste eisen.

  Het oogspoelstation is een onmisbare toevoeging voor de veiligheid op de werkplek. Het zorgt voor snelle eerste hulp bij oogverwondingen en helpt ernstige schade te voorkomen. Bestel nu en zorg ervoor dat je werknemers optimaal beschermd zijn!

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelflessen

   Oogspoelstation met 2 x 200ml oogspoelflessen

   39,95 (48,34 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company