Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Oorkappen

Gehoorverlies en schade is een veel voorkomend probleem. Behalve de bekende klachten resulteert dit ook nog altijd in arbeidsongeschiktheid. Dit ondanks de eenvoudig te voorkomen ernstige problemen met de juiste gehoorbescherming.

Filters

Eenvoudige gehoorbescherming met oorkappen

Gehoorverlies en schade is een veel voorkomend probleem. Behalve de bekende klachten resulteert dit ook nog altijd in arbeidsongeschiktheid. Dit ondanks de eenvoudig te voorkomen ernstige problemen met de juiste gehoorbescherming. Voor optimale bescherming volstaat een voldoende kwalitatieve oorkap. Hiermee kun je al eenvoudig gehoorverlies tot blijvende schade voorkomen door voldoende bescherming voor op het werk, een muziekfestival of voor o.a. bij het klussen.

Oorkappen bestaan er in veel soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld stevige oorkappen met extreme geluidsdemping, waarmee je zelfs de meest hoge frequenties kunt dempen. Of de wat lichtere modellen met een mindere demping, waardoor je auditief bewust niet volledig bent afgezonderd van de omgeving.

Wat je voorkeur ook is, bij Arbowinkel.nl vindt je altijd het geschikte model en ga je daarmee voor een langdurige kwaliteit met perfecte bescherming. Bekijk bijvoorbeeld de diverse oorkappen met een maximale demping, of bekijk de gehoorbescherming voor kinderen. Bestel de oorkappen eenvoudig online en laat de producten leveren wanneer dat jou uitkomt.

De beste oorkappen

Oorkappen komen van pas in verschillende situaties. Zo kunnen ze gedragen worden in de bouw, op festivals of tijdens andere werkzaamheden waarin geluidsoverlast een rol speelt. Met een oorkap ben je goed beschermt tegen hoge piepen, een schadelijke bas of langdurig geluid.

De goede oorkap hoort comfortabel te zitten en goed aangesloten gedragen te worden. Wanneer de oorkap te los of te strak zit, kan dit problemen opleveren omdat de oren dan niet volledig worden beschermd. Zorg er daarom voor dat je voor een model gaat dat bij jou past en ga voor een model dat eenvoudig te verstellen is.

Daarnaast is het van belang dat de oorkappen de juiste demping bieden. Ben je opzoek naar een volledige demping? Of wil je liever een oorkap waarmee je alsnog geluid mee krijgt vanuit je omgeving? Bekijk de verschillende gradaties in demping en ga voor een model dat het best bij jouw voorkeuren past. De beste oorkappen vormen een goede bescherming tegen de meest schadelijke geluiden.

Interesse in een ander soort oorkap die je niet tussen de lijst ziet staan? Mail ons dan over de mogelijkheden en wij zullen dan snel reageren. Wij leveren graag ook de ideale maatwerk oorkap die op specifieke wensen is afgestemd.

Kinder oorkappen bestellen

Kinderen hebben een erg gevoelig gehoor en zijn extra kwetsbaar voor gehoorschade. Bekijk daarom de handig verstelbare kinder oorkappen. Hiermee verhoog je eenvoudig de veiligheid van jouw kind en draag je bij aan een goed beschermd gehoor. De oorkappen hebben een comfortabele oorschelp waardoor de schelp perfect aansluit op het oor van je kind.

Naast gehoorbescherming bieden de oorkappen voor kinderen ook meer rust. Zo voelen kinderen zich veiliger en rustiger bij het dragen van een oorkap en ervaren ze minder stress tijdens drukke evenementen of in een drukke omgeving. De oorkappen zijn zo ontworpen dat ze langdurig gedragen kunnen worden zonder vervelende klachten op te lopen.

De oorkleppen bieden de perfecte bescherming tijdens alledaagse situaties zoals bijvoorbeeld tijdens sociale en ontspannende activiteiten. De oorkappen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn daarnaast eenvoudig schoon te houden door de vervangbare kussens.

Welk merk oorkappen?

Er zijn verschillende soorten oorkappen beschikbaar. De keuze is afhankelijk van de gewenste geluidsdemping. Voor een zo optimaal mogelijke demping, is het aan te raden om voor een wat robuuster model te gaan, zoals bijvoorbeeld de oorkappen van het merk 3M. Met deze oorkapen ga je gegarandeerd voor een bescherming tegen hoge frequenties en een maximale demping. Het merk biedt betrouwbare modellen in verschillende afmetingen en kleuren.

Ook het merk ARBO centrum is een betrouwbare keuze. Deze oorkappen bieden een volledige bescherming en een comfortabele pasvorm. De keuze voor het type merk is uiteindelijk afhankelijk van jouw voorkeuren.

Oorkappen 3M

De oorkappen van 3M bieden de maximale gehoorbescherming. Dit kwalitatieve merk biedt diverse modellen en streeft naar een zo optimaal mogelijke kwaliteit en bescherming. Zo gaan de oorkappen langdurig mee en bieden ze de bescherming die van optimaal belang is. Vergelijk de diverse uitvoeringen en ga voor een model dat bij jou wensen past.

Het merk heeft oorkappen voor maximale demping, wat lichtere demping en modellen speciaal ontworpen voor kinderen. Wat je voorkeuren ook zijn, vergelijk eenvoudig wat dit merk zoal aan geluidsbescherming biedt en ga voor een professionele bescherming voor welk moment.

ARBO centrum oorkappen

De ARBO centrum oorkappen bieden een volledige en professionele bescherming voor de meest intense werkomstandigheden. De oorkappen dragen bij aan een goede demping en een optimale veiligheid. Daarnaast hebben de oorkappen een optimaal draagcomfort en zijn de oorkappen eenvoudig te vervangen voor een zo hygiënisch mogelijk gebruik.

De oorkappen van ARBO centrum zijn geschikt voor alle hoofdafmetingen en bieden gemiddeld een comfortabele demping van ongeveer SNR 30 dB(A). Het merk staat bekend om betrouwbare service en optimale kwaliteit. Daarnaast zijn de oorkappen van ARBO centrum stijlvol en leverbaar tegen de laagste prijzen.

Oorkappen bestellen

De oorkappen zijn eenvoudig online bij ons te bestellen. Vergelijk de diverse modellen voor de online shop filters en ga voor een model dat het best bij jou voorkeuren past. Wij leveren de oorkappen direct op het gewenste adres. Ook is het mogelijk de oorkappen op te halen bij onze vestiging in Ede. Hier is het uiteraard mogelijk om de modellen te passen en te vergelijken. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag aan een volledig verzorgd product van top kwaliteit en optimale service.

Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company