Terug

Vraag offerte aan

4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123

  5-7 werkdagen levertijd

  • Artikelcode: 60.131

  Overal een rookmelder hangen? Met deze 4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123 ben je goed voorbereid. Je hebt eenvoudig meerdere kamers voorzien van een rookmelder. Deze rookmelder voldoet aan de Europese NEN-14604 norm.

  80,- 73,80 (89,30 Incl. btw)

  • Koop 10 voor 70,11 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 50 voor 66,42 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 64,58 per stuk en bespaar 12,5% Aanbieding 12,5%

   Productomschrijving

   Snel handelen bij brand? Dan heb jij een rookmelder nodig. Het liefste in elke ruimte van je vluchtroute om er snel bij te zijn. Dit doe je eenvoudig met onze 4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123/3. De levensduur van de FSM-123/3 rookmelder is 10 jaar. Zowel de batterij als de optische melder gaan 10 jaar mee. Geen gezeur met regelmatig batterijen vervangen dus. Daarnaast waarschuwt het luide alarm van 85dB je snel bij het uitbreken van brand. Deze rookmelder voldoet aan de Europese NEN-14604 norm.

   Waarom heb je een rookmelder nodig?

   Brand kan bij ieder bedrijf of in ieder huis gebeuren. De giftige rook die vrijkomt bij brand is dodelijk. Deze zorgt ervoor dat je bewusteloos raakt. Wanneer je dit niet door hebt is het erg gevaarlijk. Je weet niet wat je overkomt en kunt niet op tijd wegkomen. Om deze reden is een FSM-123/3 rookmelder ideaal. Dankzij de luide 85 dB alarm wordt je snel gealarmeerd. 

   Rookmelder Smartwares FSM-123

   De Smartwares FSM-123/3 rookmelders maken gebruik van een optische sensor. De sensor reageert snel op smeulbranden. Vanwege de snelle optische melder geeft hij minder vaak een vals alarm. Door de lange levensduur van 10 jaar op de batterij en de sensor is hij zeer geschikt voor MVO gecertificeerde bedrijven. De FSM-123/3 rookmelders beschikken over een pauzestand. Hierdoor kun je eenvoudig bij een valsalarm de brandmelder pauzeren. Ook bij een oefening kan een pauzestand handig zijn. Ook een extra grote testknop en insectenbescherming behoren tot de inhoud van deze FSM-123/3.

   Installatie

   Veiligheid hoort bij ieder bedrijf voorop te staan. Daarom is het belangrijk om op iedere verdieping minimaal één rookmelder te plaatsen. Het liefste natuurlijk in iedere ruimte waar de vluchtroute doorheen gaat. Hierdoor ben je er zeker van dat je vluchtroute beschikbaar is als je moet vluchten voor brand. Rook stijgt. Daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Het voordeel van de Smartwares FSM-123/3 is de eenvoudige installatie. Een paar schroeven of een bevestigingsplaatje en je brandmelders hangen. De Rookmelder Smartwares FSM-123 is een draadloze brandmelder. Hierdoor bevestig je hem eenvoudig op de door jou gekozen plek. 

   Onderhoud van je rookmelder Smartwares FSM-123

   Door jouw rookmelders maandelijks te onderhouden ben je er zeker van dat ze werken. Wij raden aan om maandelijks een licht vochtig doekje over je brandmelders te halen. Daarnaast is het verstandig om half jaarlijks de stofzuigen voorzichtig langs de brandmelder te halen. Hierdoor gaat alle stof die toch in de FSM-123/3 zit eruit. Dit verlengd de levensduur van je FSM-123/3.

   Belangrijk: Gebruik nooit schoonmaakproducten & beschilder de rookmelder nooit.

   Deze twee onderdelen zorgen ervoor dat de kwaliteit van je rookmelder sterk verminderd en soms zelfs stuk gaat.

   Voordelen Smartware rookmelder FSM-123

   • Handel tijdig door de snelle optische melder;
   • Sensor bevat een levensduur van wel 10 jaar;
   • Ook de batterij bevat een levensduur van 10 jaar;
   • Rookmelder uitgerust met testknop en daardoor eenvoudig te testen;
   • Anti-insectenbescherming wat de kans op een vals alarm sterk vermindert.

   Inhoud

   4x Rookmelder, montagemateriaal & handleiding

   Specificaties

   Specificaties voor: 4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123

   • Voltage 3v
   • Voeding Niet vervangbare batterij
   • Levensduur 10 jaar
   • Aantal in verpakking 4
   • Spanning 3V Lithium batterij

   Gerelateerde producten

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123

    4-pack Rookmelder Smartwares FSM-123

    80,- 73,80 (89,30 Incl. btw)

    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company