Terug

Vraag offerte aan

Rescue mask beademingsmasker niet steriel

  • Rescue mask beademingsmasker niet steriel

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 30.176

  Rescue mask is een plastic beademingsmasker met éénrichtingsventiel en filter.

  5,95 (6,49 Incl. btw)

  • Koop 5 voor 5,71 per stuk en bespaar 4% Aanbieding 4%
  • Koop 15 voor 5,59 per stuk en bespaar 6% Aanbieding 6%
  • Koop 25 voor 5,47 per stuk en bespaar 8% Aanbieding 8%

  Productomschrijving

  Wanneer je moet reanimeren, doe je dit met behulp van borstcompressies of het liefst met een AED indien deze aanwezig is. Maar dit is natuurlijk niet het enige aspect: een slachtoffer heeft ook zuurstof nodig. Hier zorg je voor middels mond-op-mond-beademing. Echter: daar zijn wellicht risico’s aan verbonden. Zeker wanneer je het slachtoffer niet kent, weet je niet of er sprake is van besmettingsgevaar. Het slachtoffer kan misschien wel een overdraagbare ziekte hebben. Ook is er tijdens beademen risico op besmetting met bloed of kan het slachtoffer gaan braken. Gelukkig zijn er oplossingen om veilig te kunnen beademen, zoals het rescue mask beademingsmasker.

  Hoe werkt het rescue mask beademingsmasker?

  Het rescue mask beademingsmasker is een masker dat is voorzien van een eenrichtingsventiel. Je plaatst het masker op het gezicht van het slachtoffer. Dankzij een ergonomische vorm past het masker comfortabel. 

  Het masker voorkomt dat het slachtoffer direct contact maakt met de mond van jezelf. Omdat het masker is uitgerust met een eenrichtingsventiel, weet je zeker dat je effectief kunt beademen terwijl je risico’s elimineert. Een beademingsmasker zoals het AMBU rescue mask maakt onderdeel uit van de standaarduitrusting van veel medici en hulpverleners.

  Waarom is het masker doorzichtig?

  Het valt je waarschijnlijk direct op dat het rescue mask niet leverbaar is in kleuren. Het masker is altijd doorzichtig. Hier is natuurlijk bewust voor gekozen. Dankzij het transparante masker kun je eenvoudig een visuele controle uitoefenen. Zo kun je tijdens het beademen zien of er sprake is van een ademhaling van het slachtoffer en ook kun je controleren op braaksel of bloed.

  Goed leren beademen

  Hoewel ook een leek kan beademen met een rescue mask, gaat reanimeren en beademen beter wanneer je geoefend bent. Je weet dan zeker dat je de juiste techniek hebt en kalm kunt blijven. Daarom is het verstandig om een reanimatiecursus te volgen bij ARBO centrum. Wil je een rescue mask beademingsmasker aanschaffen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online in de webshop van ARBO winkel.

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Rescue mask beademingsmasker niet steriel

   Rescue mask beademingsmasker niet steriel

   5,95 (6,49 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company