Terug

Vraag offerte aan

Auto veiligheidspakket EHBO pech en brandpreventie

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 1.060.173

  Het Auto veiligheidspakket is een must-have voor elke automobilist. Dit pakket bevat essentiële items om voorbereid te zijn op noodsituaties onderweg.

  45,45 34,95 (42,29 Incl. btw)

  Productomschrijving

  Auto veiligheidspakket EHBO pech en brandpreventie set 

  Bij ARBO centrum begrijpen we hoe belangrijk het is om veilig te rijden. Daarom presenteren we met trots ons Auto Veiligheidspakket, een essentiële verzameling van items die jouw veiligheid onderweg garanderen.

  Compleet & kwaliteit via ARBOcentrum

  Ons pakket bevat alles wat je nodig hebt voor noodsituaties op de weg. Van een solide compacte sprayblusser voor snel branden blussen tot een gevarendriehoek om andere weggebruikers te waarschuwen, een veiligheidshesjevoor optimale zichtbaarheid en een compacte en complete  chauffeurskit EHBOom eerste hulp te bieden bij kleine verwondingen.

  Bereid je voor op elke eventualiteit

  Of je nu lange afstanden aflegt of je dagelijkse woon-werkverkeer rijdt, met ons Auto Veiligheidspakket ben je voorbereid op alles wat de weg voor je in petto heeft. Het biedt gemoedsrust en vertrouwen, wetende dat je de juiste uitrusting bij de hand hebt om adequaat te reageren op noodsituaties.

  Kies voor veiligheid, kies voor ARBO centrum

  Wanneer het op je veiligheid aankomt, zijn compromissen niet acceptabel. Met het Auto Veiligheidspakket van ARBO centrum kies je voor maximale bescherming en gemoedsrust tijdens al je autoritten. Bestel vandaag nog en maak veiligheid jouw prioriteit op de weg!

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Auto veiligheidspakket EHBO pech en brandpreventie

   Auto veiligheidspakket EHBO pech en brandpreventie

   45,45 34,95 (42,29 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company