Terug

Vraag offerte aan

Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  • Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.610

  Met een Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend geef je aan dat er een brandslang in de buurt is. Keuze uit verschillende afmetingen.

  5,45 (6,59 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 5,07 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 4,91 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 4,63 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 4,36 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Met deze brandpreventie pictogram geef je aan dat er een brandmelder in de buurt is. Brandpreventie pictogrammen zijn niet weg te denken in ruimtes waar brandblusmiddelen zijn. Deze brandpreventie pictogrammen zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een witte pictogram.

  Dit pictogram is daarnaast nalichtend. De mogelijke afmetingen zijn 150 x 150 mm en 200 x 200 mm.

  Maak kennis met dit Blusdeken pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend - de ultieme oplossing voor brandveiligheid in elke omgeving!

  Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Dit hoogwaardige fotoluminescente pictogram is ontworpen om individuen snel te helpen de locatie van een blusdeken te vinden in geval van een noodsituatie. De zelfklevende achterkant maakt het gemakkelijk te bevestigen op elke muur of oppervlak zonder extra hardware.

  Wat dit blusdeken pictogram bijzonder maakt, is de unieke eigenschap van zowel fotoluminescentie als nalichtendheid. Dit betekent dat het in het donker blijft gloeien gedurende een langere periode na blootstelling aan een lichtbron, waardoor optimale zichtbaarheid wordt geboden in situaties met weinig licht.

  Gemaakt van duurzame materialen, is de Blusdeken pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend gebouwd om elke omgeving te weerstaan en kan het gemakkelijk op elke muur worden geïnstalleerd voor snelle en eenvoudige setup. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van een brand noodsituatie.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met de Blusdeken pictogram fotoluminescerend + zelfklevend en nalichtend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   Blusdeken pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   5,45 (6,59 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company