Terug

Vraag offerte aan

Bouwhelm geel

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 70.080

  De gele ARBOcentrum veiligheidshelm  is voorzien van een pinlock schuifinstelling systeem en daardoor eenvoudig in te stellen.

  5,95 4,76 (5,76 Incl. btw)

  • Koop 20 voor 5,83 per stuk en bespaar 2% Aanbieding 2%
  • Koop 40 voor 5,71 per stuk en bespaar 4% Aanbieding 4%
  • Koop 60 voor 5,59 per stuk en bespaar 6% Aanbieding 6%
  • Koop 100 voor 5,47 per stuk en bespaar 8% Aanbieding 8%

  Productomschrijving

  Bouwhelm geel 

   

  Als je in de bouw werkt, hoeven we jou niet te vertellen dat je een bouwhelm moet dragen.

  Niet alleen omdat dat in de meeste gevallen verplicht is, maar vooral voor jezelf. Je wilt toch geen hoofdletsel oplopen?  Maar behalve op een bouwplaats is het ook op veel andere werkplekken gevaarlijk. Als er met (hijs)kranen gewerkt wordt bijvoorbeeld of ander groot materieel. Een ongeluk zit in een klein hoekje en veiligheid gaat voor alles. Je kunt een bouwhelm dragen in verschillende kleuren. Hiervan is geel er één. Koop jouw gele bouwhelm direct in onze webshop, of lees eerst verder om te weten te komen wanneer je specifiek een bouwhelm in geel draagt.

  Kleur bekennen

  Als je bij een klein bedrijf werkt, dragen jullie misschien allemaal dezelfde kleur helm. Je weet van elkaar wie wat doet. Maar hoe groter het bedrijf of de bouwplaats, hoe meer kleuren je tegenkomt. Dat ziet er gezellig uit, maar het is niet zomaar! Met die verschillende kleuren weet je precies met wie je te maken hebt. Elke functie heeft namelijk een eigen kleur.

  Ben jij een arbeider, uitvoerend medewerker of werk je in het grondverzet? Dan is jouw bouwhelm geel. Iedereen ziet dan direct welke functie je uitoefent.

  Bouwhelm geel

  Je weet nu welke kleur helm je moet dragen. Maar daarmee ben je er nog niet. Er is ook nog verschil in het soort helm. Dat zie je niet aan de buitenkant, maar de ene helm is van ander materiaal gemaakt dan de andere. En dat betekent dat niet elke helm je hoofd even goed beschermt. Los van de verplichting op je werk, kun je het beste kiezen voor een helm die aan de EN397 regelgeving voldoet. Dan weet je zeker dat je hoofd de beste bescherming krijgt die er is.

  Hoe lang gaat je helm mee?

  De theoretische levensduur van de uitrusting is 5 jaar vanaf de fabricagedatum (zie datum onder het vizier). De werkelijke levensduur van de uitrusting hangt af van de intensiteit, de frequentie, de gebruiksomgeving, de bekwaamheid van de gebruiker, het onderhoud, de opslag enz. Bij normaal gebruik gaat je bouwhelm tussen de drie en vijf jaar mee. Is je helm van polyethyleen gemaakt? Vervang deze dan na drie jaar. Een helm van polycarbonaat (PC), ABS-polymeriaat (ABS) of polyamide (PA) moet je na vijf jaar vervangen. Maar let op bij schade! Is er iets gebeurd waarbij je helm bescherming bood? Vervang deze dan meteen. Ook al zie je het niet, de binnenkant kan beschadigd zijn. En dat betekent dat je hoofd daarna minder goed beschermd is.

  Specificaties

  Specificaties voor: Bouwhelm geel

  • Materiaal High density polyethyleen
  • Veiligheidsnorm EN 397
  • Soort binnenwerk 6-punts plastic
  • Geventileerd
  • Draaiknop Schuifknop
  • Korte klep
  • 30 mm sleuf
  • Gewicht 330 gram
  • Kleuren wit, zwart, blauw, geel, rood, groen & oranje
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Bouwhelm geel

   Bouwhelm geel

   5,95 4,76 (5,76 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company