Terug

Vraag offerte aan

Brandblusser bord panorama fotoluminescerend

  • Brandblusser bord panorama fotoluminescerend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.601

  Met een brandblusser panorama bord fotoluminescerend geef je aan dat er een brandblusser aanwezig is. Keuze uit verschillende afmetingen.

  14,95 (18,09 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 13,90 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 13,46 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 12,71 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 11,96 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het brandblusser panorama bord fotoluminescerend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Met dit brandpreventie bord geef je aan dat er een brandblusser in de buurt is. Brandpreventie borden zijn niet weg te denken in ruimtes waar brandblusmiddelen aanwezig zijn. Deze brandpreventie borden zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een witte pictogram.

  Maak kennis met het Brandblusser bord panorama fotoluminescerend - de ultieme oplossing voor brandveiligheid in elke omgeving!

  Voordelen

  Dit hoogwaardige bord is ontworpen om individuen snel de locatie van een brandblusser te laten vinden in geval van een noodsituatie. Het panoramische ontwerp zorgt voor maximale zichtbaarheid, terwijl de fotoluminescente eigenschappen ervoor zorgen dat het bord tot wel 6 uur lang oplicht in het donker na blootstelling aan een lichtbron. Dit maakt het een ideale optie voor situaties met weinig licht of stroomstoringen.

  Het Brandblusser bord panorama fotoluminescerend is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen elke omgeving en gemakkelijk aan elke muur kan worden bevestigd voor snelle en eenvoudige installatie. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -regelgeving, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van brand.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met het Brandblusser bord panorama fotoluminescerend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandblusser bord panorama fotoluminescerend

   Brandblusser bord panorama fotoluminescerend

   14,95 (18,09 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company