Terug

Vraag offerte aan

Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  • Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.608

  Met een Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend geef je aan dat er een brandslang in de buurt is. Keuze uit verschillende afmetingen.

  5,95 (7,20 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 5,53 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 5,36 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 5,06 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 4,76 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Het Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Met deze brandpreventie pictogram geef je aan dat er een brandmelder in de buurt is. Brandpreventie pictogrammen zijn niet weg te denken in ruimtes waar brandblusmiddelen zijn. Deze brandpreventie pictogrammen zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een witte pictogram.

  De mogelijke afmetingen zijn 150 x 150 mm en 200 x 200 mm.

  Maak kennis met het Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend - de perfecte toevoeging aan uw brandveiligheidsuitrusting!

  Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

  Dit hoogwaardige fotoluminescerende pictogram is ontworpen om individuen snel te helpen de locatie van brandmelders te vinden in geval van een noodsituatie. De zelfklevende achterkant maakt het gemakkelijk te bevestigen op elke muur of oppervlak zonder extra hardware.

  De fotoluminescente eigenschappen van dit brandmelder pictogram zorgen ervoor dat het tot wel 6 uur lang oplicht in het donker na blootstelling aan een lichtbron. Dit maakt het een ideale optie voor situaties met weinig licht of stroomstoringen.

  Het Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen elke omgeving en langdurig gebruikt kan worden. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -regelgeving, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van brand.

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met dit Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   Brandmelder pictogram fotoluminescerend & zelfklevend

   5,95 (7,20 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company