Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Brandpreventie pakketten

Naast onze losse brandpreventie artikelen hebben wij ook brandpreventie pakketten samengesteld. Deze pakketten hebben verschillende producten per pakket voor een zeer scherpe prijs.

Filters

Compleet brandpreventie pakket: bescherm je omgeving

Brandpreventie is voor iedereen van groot belang. Of je nu een particulier of een bedrijf bent. Brand is één van de gevaarlijkste calamiteiten die kunnen plaatsvinden. Het is ook, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven, één van de grootste veroorzakers van schade, letsel en helaas zelfs sterfte. Brandpreventie zou dus voor iedereen prioriteit moeten hebben. Om je hierbij te helpen, verkopen wij diverse brandpreventie pakketten. De brandpreventie pakketten van ARBO centrum dragen bij aan het vergroten van de brandveiligheid. Of het nu gaat om het voorkomen van brand, het bestrijden van brand of allebei.

Brandpreventie pakketten voor iedereen

In de webshop van ARBO winkel vind je brandpreventie pakketten voor iedereen. Van basisvoorzieningen tot meer geavanceerde pakketten. Neem je tijd om de mogelijkheden te bekijken. Zeker wanneer je vermoedt of weet dat de brandpreventie bij jou thuis of in het bedrijf nog niet op het vereiste niveau is.

Naast onze standaard brandpreventie pakketten kunnen wij natuurlijk ook altijd een pakket op maat voor je samenstellen.

De diverse brandpreventie pakketten

Onderstaand vind je een overzicht van onze brandpreventie pakketten. Klik op een pakket van je keuze voor meer informatie.

Pakket 1: voor complete veiligheid

Ons brandpreventie pakket #1 is één van de populairste brandpreventie pakketten die wij verkopen. Dat is niet verwonderlijk, want dit pakket bevat alles wat consumenten (en kleine ondernemers of kleine bedrijven) nodig hebben om te zorgen voor een goede basis brandveiligheid. Het pakket bestaat uit een brandblusser (schuimblusser), twee rookmelders, een koolmonoxide melder en een blusdeken in een handige hardcase.

Pakket 2: goede melding (basisveiligheid)

Ons tweede pakket biedt tegen zeer scherpe kosten een goede basisveiligheid op het gebied van brandmelding. Hoe eerder je een brand detecteert, des te groter de kans is dat je deze (snel) kunt blussen. Dit pakket bevat een rookmelder en een koolmonoxide melder voor goede brandveiligheid.

Pakket 3: ideaal voor kleine ruimtes

Ben je op zoek naar een goed brandpreventie pakket voor kleine ruimtes? Kies dan voor ons pakket #3. Hierin vind je een blusdeken, brandmelder en blusspray. Met de blusdeken en blusspray kun je snel en effectief kleine branden blussen.

Sprayblusser multipacks

Niet op alle plekken heb je behoefte aan, of ruimte voor, grote brandblussers. Bovendien kun je brandblussers niet bij je dragen. Sprayblussers zijn dan een uitstekend alternatief. Dit zijn kleine blussers met een inhoud van 0,75 liter. Voldoende voor het volledig blussen van kleine branden of branden die net begonnen zijn. Ook zijn de sprays compact genoeg om mee te nemen in de auto en/of op locatie.

Multipack brandmelders

Idealiter hangt in elke ruimte een brandmelder. Sowieso in elke ruimte waar kans is op brand. Wil je meerdere brandblussers aanschaffen? Kijk dan naar onze multipack brandmelders. Je kunt hiermee brandmelders kopen per drie of vier stuks tegen een aantrekkelijke prijs.

Hardcase blusdekens in verschillende maten

Blusdekens zijn zeer effectief voor het blussen van kleine branden, maar ook voor het blussen van personen die in brand staan. Niet elke brandblusser is voor dat laatste geschikt. Poederblussers kunnen laxerend werken en CO2-blussers kunnen vanwege de extreme kou zorgen voor ernstige brandwonden. Blusdekens zijn veilig te gebruiken. Wanneer ze in een hardcase worden geleverd, zijn ze niet alleen goed beschermd, maar ook eenvoudig overal op te hangen.

Wij verkopen handige brandpreventie pakketten met blusdekens in verschillende maten: van 100 x 100 centimeter tot 180 x 180 centimeter per tien stuks.

Softcase blusdekens in verschillende maten

Dezelfde blusdekens zijn niet alleen verkrijgbaar in hardcases, maar ook in softcases. Het verschil is dat deze softcases weinig ruimte innemen en overal op te bergen zijn. Zorg ervoor dat iedereen weet waar ze liggen en dat ze eenvoudig te pakken zijn, en je hebt hiermee een effectief blusmiddel in handen.

Neem contact met ons op voor maatwerk

Dankzij ons brede aanbod aan brandpreventie pakketten zal bijna iedereen een geschikt pakket kunnen vinden. Zoals wij eerder al schreven: maatwerk is mogelijk. Wij kunnen zorgen voor nog veel uitgebreidere brandpreventie pakketten op maat. Hierbij kijken wij naar wat er in jouw specifieke situatie vereist en gewenst is. Daarbij heb je keuze uit alle producten in de complete brandpreventie categorie. Dus inclusief zaken als noodverlichting, pictogrammen en nog veel meer.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company