Terug

Vraag offerte aan

Brandslang panorama bord fotoluminescerend

  • Brandslang panorama bord fotoluminescerend

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 21.606

  Met een brandslang panorama bord fotoluminescerend geef je aan dat er een brandslang aanwezig is. Keuze uit verschillende materialen en afmetingen.

  14,95 (18,09 Incl. btw)

  • Koop 25 voor 13,90 per stuk en bespaar 7% Aanbieding 7%
  • Koop 50 voor 13,46 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 100 voor 12,71 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%
  • Koop 200 voor 11,96 per stuk en bespaar 20% Aanbieding 20%

  Productomschrijving

  Brandslang panorama bord fotoluminescerend

  Het brandslang panorama bord fotoluminescerend is gemaakt volgens de veiligheidsnorm ISO 7010. Brandpreventie borden zijn niet weg te denken in ruimtes waar een brandslang aanwezig is. Deze brandpreventie borden zijn te herkennen aan een rode achtergrond met een wit pictogram. Het bord is dubbelzijdig en dus aan beide kanten zichtbaar!

  Het pictogram wordt geleverd als PVC panorama bord.

  Maak kennis met het Brandslang panorama bord fotoluminescerend - de ultieme oplossing voor brandveiligheid in elke omgeving!

  Voordelen panorama bord 

  Dit hoogwaardige bord is ontworpen om individuen snel de locatie van een brandslang te laten vinden in geval van een noodsituatie. Het panoramische ontwerp zorgt voor maximale zichtbaarheid, waardoor het bord gemakkelijk te vinden is, zelfs vanaf een afstand.

  De fotoluminescente eigenschappen van dit brandslangbord zorgen ervoor dat het bord tot wel 6 uur lang oplicht in het donker na blootstelling aan een lichtbron. Dit maakt het een ideale optie voor situaties met weinig licht of stroomstoringen.

  Het Brandslang panorama bord fotoluminescerend is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen elke omgeving en gemakkelijk aan elke muur kan worden bevestigd voor snelle en eenvoudige installatie. Het is ook ontworpen om te voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen en -regelgeving, waardoor je gerust kunt zijn dat jouw werkplek, bedrijf of gebouw veilig is in geval van brand. 

  Bestel online

  Investeer in jouw veiligheid met het Brandslang panorama bord fotoluminescerend en zorg voor gemoedsrust voor jezelf en anderen in geval van een noodsituatie.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Brandslang panorama bord fotoluminescerend

   Brandslang panorama bord fotoluminescerend

   14,95 (18,09 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company