Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Lange rek zwachtels

Een lange rek zwachtel is handig bij het stelpen van bloedingen. Bij ons kun je ze in verschillende soorten en maten aanschaffen.

Filters

Waarom lange rek zwachtels?

In veel situaties kan het aan te raden zijn om zwachtel aan te schaffen. Bij ons in de webwinkel verkopen wij dit in verschillende soorten en maten. Maar wat is zwachtel precies? Welke soorten lange rek zwachtel zijn er allemaal en waarom is het handig om dit te hebben? In dit artikel gaan we daar verder op in, zodat jij goed bent ingelicht en op basis daarvan een gegronde keuze kunt maken of je dit gaat aanschaffen ja of nee.

Lange rek zwachtsels behoren tot de basis

Ben je ergens werkzaam waarin de kans groot is dat je risico's gaat lopen bij het werk? Dan is het altijd aan te raden om zwachtel in de EHBO koffer te hebben. Aangezien dit zeer handig is bij typische bedrijfsongevallen die voor kunnen komen. Zoals iedereen weet, zit een ongeluk immers in een klein hoekje en om die reden moet je altijd voorbereid zijn. Want bij veel zaken geldt: hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans is dat de schade is te overzien. Maar in wat voor zaken kan een lange rek zwachtel nu precies gebruikt worden? Hieronder geven we enkel voorbeelden van typische bedrijfsongevallen.

Een flinke wond

Er zijn verschillende werkzaamheden waarbij je een flinke wond kunt oplopen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het werken in de keuken. Zoals je misschien weet is de horeca een zeer stressvolle plek om te werken. Zeker als het primetime is en er zeer snel gekookt en gesneden moet worden. In die gevallen zit een ongeluk dus ook in een klein hoekje, want met een scherp mes loop je wel degelijk het risico op een flinke wond. Een wond waarbij je niet genoeg hebt aan even een pleistertje. Misschien moet je dan wel naar de eerste hulp, maar als je niets in huis hebt om de wond te stoppen, dan wordt dit een groot probleem. Daarom is het in die gevallen dan ook altijd aan te raden om zwachtel te gebruiken. Met een lange rek, kun je je in die gevallen namelijk zeer snel en gemakkelijk verbinden. Zodat het spannendste gedeelte er af is. Dit is dus een typisch voorbeeld van een bedrijfsongeval waarvoor zwachtel gebruikt kan worden, maar uiteraard zijn er nog meer zaken waar je aan kunt denken. Overigens moet je bij zwachtelen wel oppassen bij wonden. Het kan dan namelijk zijn dat je beter geen zwachtel kunt gebruiken, omdat je risico ermee loopt. Dus laat je altijd eerst informeren voordat je ermee aan de slag gaat.

Ook kun je natuurlijk complicaties oplopen in de bouw of op andere plaatsen waar je veel risico's loopt. Daarbij kun je denken aan kneuzingen, verwondingen, het oplopen van oedeem en ga maar zo verder. Ook op kantoor kan dit bijvoorbeeld voorkomen. Tegenwoordig zijn er steeds meer banen waarbij je minder beweegt. Een voordeel daarvan is natuurlijk dat je niet je hele lichaam verslijt, zoals bij zware beroepen zoals stratenmaker wel het geval is. Het nadeel van weinig beweging, is echter wel dat je dan weer tegen andere complicaties aan kunt lopen. Om die reden zijn er dan ook veel kantoren waar je tegelijkertijd kunt bewegen.

Waar moet je op letten bij het zwachtelen

Meestal is het überhaupt niet verstandig om te gaan zwachtelen wanneer je er geen verstand hebt. De reden daarvoor is dat je dan soms meer kwaad dan goed kunt doen. Als je bijvoorbeeld te strak gaat zwachtelen, dan kunnen er verschillende problemen ontstaan. Maar als je weer te zwak gaat zwachtelen kunnen er ook weer problemen ontstaan. Laat je dus begeleiden door een expert. Iemand die er echt voor heeft doorgeleerd.

Lange rek zwachtel kopen?

Zoals al aangeven in de inleiding is het bij ons in de Arbowinkel dus mogelijk om lange rek zwachtel aan te schaffen. Maar wat is dit dan precies, vraag jij je natuurlijk af. Want er zijn verschillende soorten. Het punt van lange rek zwachtel is dat de druk relatief laag is. Je hebt ook zwachtel waarbij de druk wat hoger is. Maar waarom zijn er nou die verschillen, vraag je je misschien af. De belangrijkste reden hiervoor is dat er verschillende complicaties zijn die met zwachtel kunnen worden behandeld. Het is dus maar net waar je last van hebt. Lange rek staat bekend om het feit dat de arbeidsdruk relatief laag is, maar de rustdruk tegelijkertijd relatief hoog. Het is dus ideaal voor mensen die niet meer mobiel zijn.

De voordelen van de Arbowinkel

Naast lange rek zwachtel kun je overigens nog veel meer verschillende soorten producten in de Arbowinkel kopen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan traumazwachtel en nog veel meer. In veel gevallen is het aan te raden om grotere oplages te kopen. Je kunt dan namelijk profiteren van korting en wie wil dat nou niet. Bovendien vergaat het ook nooit, dus je hoeft niet bang te zijn dat je het noodzakelijk weg moet gooien. Het komt immers altijd van pas om te gebruiken. Juist op de momenten als je ervan uitgaat je dat het niet nodig hebt, juist dan is het altijd voordelig om het juist wel aangeschaft te hebben.

Fysieke winkel

ARBO centrum verkoopt online producten, maar dat is nog niet alles. Dit is ideaal voor mensen die in de buurt wonen. Er bestaat natuurlijk een kans dat je een bepaald product liever even in het echt gaat bewonderen, voordat je besluit het te kopen. Want op een foto kan het er soms heel anders uitzien dan in het echt. Bovendien kunnen wij je in een fysieke winkel advies geven over de verschillende producten. Uiteraard kun je ook online gewoon contact met ons opnemen, maar als je ons in het echt wil zien, dan is het altijd leuk om even een praatje te komen maken. Een ander voordeel van de fysieke winkel is dat je dan natuurlijk ook geen bezorgkosten hoeft te betalen!

Gratis bezorging

Overigens bezorgen wij ook gratis wanneer je boven een bepaald bedrag uitkomt. Bestel jij producten voor meer dan €249, dan kun je hier gebruik van maken. Wel zo handig natuurlijk, want misschien heb je wel zeer veel producten nodig. Dan is het zo verstandig om alles in één keer aan te schaffen. Want het bezorgen van producten kan namelijk flink in de kosten oplopen, zoals je misschien wel weet.

Achteraf betalen voor bedrijven

Ben je een bedrijf en wil jij de zwachtel gebruiken voor in je EHBO-koffer, omdat deze daarin nog niet aanwezig is? Heb je daarnaast misschien enkele financiële problemen? In die gevallen kun je gebruikmaken van onze fijne service: namelijk dat bedrijven pas achteraf hoeven te betalen. Dat is wel zo fijn, wanneer je even geen krediet hebt op dat moment. Bij bedrijven kan dat natuurlijk voorkomen.

Snelle levering bij ARBO centrum

We begrijpen ook al te goed dat je wil dat de producten zeer snel geleverd worden. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Het voordeel is namelijk dat wij de meeste producten op voorraad hebben. En dat houdt natuurlijk in dat er dan ook snel geleverd kan worden, omdat we dit niet eerst hoeven te bestellen bij een groothandel. Dus daar kun jij dan ook van profiteren, aangezien je dan niet lang hoeft te wachten, voordat je de producten binnen hebt.

Klantenservice ARBO centrum

Daarnaast kun je natuurlijk ook nog eens profiteren van onze uitstekende klantenservice. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Voor uitgebreide vragen waar je niet snel een antwoord op hoeft te hebben, is mailen verstandiger. Wil je sneller een antwoord hebben, dan is het aan te raden om even te bellen. Lange rek zwachtel kopen is bij ons dus zeer aan te raden. Wist u dat u ook voor brandblussers bij ons terecht kan?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company