Terug

Vraag offerte aan

Oogspoelstation met 1 x 500 ml + 1 x 200 ml oogspoelflessen

    • Oogspoelstation met 1 x 500 ml + 1 x 200 ml oogspoelflessen
    • Oogspoelstation met 1 x 500 ml + 1 x 200 ml oogspoelflessen

    Sorry! Tijdelijk niet leverbaar

    • Artikelcode: 30.127

    Oogspoelstation met 1 x 200ml & 1 x 500ml met een inhoud van steriele zoutoplossing en PH neutraal.

    39,50 (47,80 Incl. btw)

    • Koop 5 voor 37,53 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
    • Koop 10 voor 35,55 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
    • Koop 15 voor 33,58 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

      Productomschrijving

      Het oogspoelstation is samengesteld uit twee flessen: één van 500 ml en één van 200 ml, speciaal ontworpen voor uitgebreide zorg van de ogen. In dit station vind je een fles met pH-neutrale oplossing en een fles met steriele natriumchlorideoplossing (0,9%). Deze zijn ideaal voor verschillende soorten oogverwondingen.

      De pH-neutrale spoeling is bijzonder effectief bij chemische verontreinigingen, zoals zuren en logen, omdat het snel de pH-waarde van het oog herstelt. Hierdoor minimaliseert het ernstige schade door chemische stoffen. De steriele natriumchlorideoplossing heeft hetzelfde zoutgehalte als het natuurlijke gehalte in het oog. Dit is essentieel om te voorkomen dat kiemen en bacteriën binnendringen en ooginfecties veroorzaken.

      Bij verwondingen aan de ogen door metaal- of houtsnippers, stof en vuil is snelheid cruciaal. Door direct gebruik te maken van de oogspoeling kunnen schadelijke deeltjes onmiddellijk worden weggespoeld, waardoor ernstige beschadiging wordt voorkomen. Duidelijke instructies en illustraties op het etiket maken een eenvoudige en snelle toepassing mogelijk.

      Plum biedt een breed scala aan oogspoelproducten die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het oogspoelstation kan individueel worden geleverd, inclusief wandhouder, of als compleet station in verschillende formaten. Het is ideaal voor werkplaatsen en kan gemakkelijk worden meegenomen in voertuigen, gereedschapskisten, verbandkoffers of de speciale Plum heuptas.

      De vloeistoffen blijven drie jaar lang houdbaar wanneer ze niet geopend zijn en vereisen geen onderhoud of reiniging van de flessen. De houdbaarheidsdatum staat duidelijk vermeld op het etiket. De ergonomisch gevormde oogschaal zorgt voor een zachte en gelijkmatige spoeling die perfect past bij het oog. De flessen zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de DIN 12930 normering, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen voor medische instrumenten.

      Dit oogspoelstation is een onmisbare toevoeging voor veiligheid op de werkplek. Het biedt snelle eerste hulp bij verschillende soorten oogverwondingen en helpt ernstige schade te voorkomen. Bestel nu en zorg voor optimale bescherming van je werknemers!

      Combinatie deals

      Geniet van deze geweldige kortingsdeals

      Vergelijk producten Verwijder alle producten

      You can compare a maximum of 3 products

        Hide compare box
        Oogspoelstation met 1 x 500 ml + 1 x 200 ml oogspoelflessen

        Oogspoelstation met 1 x 500 ml + 1 x 200 ml oogspoelflessen

        39,50 (47,80 Incl. btw)

        ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company