Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 redenen om een veiligheidshesje te dragen

3 redenen om een veiligheidshesje te dragen

Veiligheidshesjes worden op heel veel plekken, in heel veel sectoren en in heel veel beroepen gedragen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Lees maar eens deze drie redenen om een veiligheidshesje te dragen. Veiligheidshesjes leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de veiligheid.

Je bent zichtbaar en herkenbaar

Een veiligheidshesje draag je in de eerste plaats om optimaal zichtbaar en herkenbaar te zijn. Bij veel werkzaamheden is zichtbaarheid heel erg belangrijk om veilig te blijven. Dan kan het gaan om zeer uiteenlopende werkzaamheden. Er zijn verschillende soorten veiligheidshesjes. Is het belangrijk dat je ook in het donker goed zichtbaar bent? Zorg er dan voor dat je een reflecterend veiligheidshesje draagt. Veiligheidshesjes zijn niet alleen belangrijk voor de zichtbaarheid, maar vaak ook voor de herkenbaarheid. Denk aan een EHBO’er op een evenement. Door een veiligheidshesje te dragen ben goed herkenbaar en direct te vinden wanneer je nodig bent.

Het draagt bij aan het voldoen aan je verplichtingen

In veel verschillende gevallen stelt de wet bepaalde eisen aan de veiligheid. Het kan zo zijn dat je een veiligheidshesje moet dragen om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Je moet kunnen aantonen dat er voldoende aan de veiligheid is gedacht. Een veiligheidshesje is dan vaak een absolute basisbehoefte.

Je maakt je omgeving alert

Het dragen van een veiligheidshesje is ook een perfecte manier om je omgeving alert en scherp te houden. Wanneer omstanders mensen met veiligheidshesjes zien, weten zij dat er in de omgeving wordt gewerkt. Ze weten dus ook dat er bepaalde risico's zijn en dat zij goed op moeten letten. Je geeft hiermee dus een goed signaal af aan de buitenwereld en draagt zo op een bredere manier bij aan de veiligheid.

Bestel je veiligheidshesjes snel in onze webshop

Heb jij veiligheidshesjes nodig? Bestel deze dan snel in onze webshop. Wij hebben ze in alle kleuren, verschillende soorten en je kunt ze indien gewenst ook late

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company