Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

AED van Philips kopen? Dan moet je de volgende dingen weten

AED van Philips kopen? Dan moet je de volgende dingen weten

Wanneer je een AED gaat kopen, dien je een aantal belangrijke beslissingen te maken. Het begint allemaal met de keuze voor het merk. Veel mensen kiezen voor Philips. Dat is begrijpelijk. Wij leggen je dadelijk uit waarom. Heb jij ook interesse in een Philips AED? Dan moet je de volgende dingen weten.

Waarom je altijd kwaliteit aanschaft

Er zijn bepaalde aankopen die je eigenlijk blindelings kunt doen. Dat geldt ook voor een AED van Philips. Veel mensen zullen Philips vooral kennen van consumentenelektronica. Het merk is op medisch gebied wellicht zelfs nog groter. Philips is wereldwijd een marktleider op het gebied van medische apparatuur. Daarom kun je bij dit merk altijd rekenen op topkwaliteit.

Je koopt altijd een halfautomaat

Besluit je een AED van Philips te kopen, dan is topkwaliteit dus gegarandeerd. Maar je moet nog een belangrijke keuze maken: welk model? Bij ARBO winkel vind je twee verschillende modellen. Wat belangrijk is om te weten, is dat je altijd een halfautomaat koopt. Dit betekent dat je de AED plaatst en vervolgens nog op een knop moet drukken om de schok toe te dienen. Waarom dat zo is? Philips richt zich met name op medische professionals. Professionele hulpverleners gebruiken bijna altijd halfautomaten. Dit is namelijk veiliger voor hen. Zo kunnen zij eerst controleren of de omgeving veilig is, voordat de schok wordt toegediend.

Maak je geen zorgen: een AED van Philips is altijd eenvoudig te bedienen. Ook voor een leek. Wat dat betreft is het luxere model misschien interessant. Deze kent weliswaar een meerprijs: hij werkt ook nóg eenvoudiger. Op het display worden alle instructies duidelijk visueel weergegeven en worden handelingen voorgedaan. 

Alle accessoires zijn ook bij ons verkrijgbaar

Natuurlijk verkopen wij ook alle toebehoren van Philips AED’s. Wanneer je bij ons een AED van Philips koopt, weet je zeker dat je ook zaken als elektroden en accu’s kunt bestellen wanneer deze aan vervanging toe zijn.

Bestel in de webshop of neem contact op bij vragen

Kortom: een AED van Philips kopen is een uitstekende keuze. Bestel jouw Philips AED direct in onze webshop. Heb je eerst nog een vraag? Stel deze dan gerust. Wij helpen je met plezier verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company