Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Het nut van een doorzichtige veiligheidshelm

Het nut van een doorzichtige veiligheidshelm

Veiligheidshelmen zijn er in diverse kleuren. Wellicht weet je al dat die kleuren iets kunnen betekenen. In veel sectoren, zoals de bouw, zegt de kleur iets over de functie van de drager. Zo kun je eenvoudig herkennen wie welke functie en verantwoordelijkheid heeft op een bouwplaats. Veiligheidshelmen kunnen ook doorzichtig worden uitgevoerd. Nu vraag jij je misschien af: wat is het nut van een doorzichtige veiligheidshelm? Is dit gewoon een hip foefje? Dat is het zeker niet. Het heeft absoluut een functie. Lees verder om te ontdekken welke dit is.

Het nut van een doorzichtige veiligheidshelm? Je zicht wordt niet verstoord

Veiligheidshelmen vervullen een ontzettend belangrijke functie. Ze vormen onmisbare bescherming van je hoofd. Een veiligheidshelm beschermt je hoofd tegen vallen en stoten. Natuurlijk ook tegen vallende objecten. Ze hebben alleen wel een mogelijk nadeel en dat is dat zij je zicht kunnen belemmeren. Veel veiligheidshelmen zijn uitgerust met een klep. Door deze klep valt een deel van je zicht naar boven weg.

Nu is dat lang niet in elke omgeving een probleem, maar soms wel. Soms is het voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden belangrijk dat je altijd je omgeving volledig in de gaten kunt houden. Dan moet je ook ongehinderd naar boven kunnen kijken. Dat kan met een doorzichtige veiligheidshelm. De klep van deze helm is ook doorzichtig zodat je er doorheen kunt kijken.

Minder hoofdbewegingen of lastige posities nodig

Het dragen van een doorzichtige veiligheidshelm zorgt ervoor dat je minder hoofdbewegingen nodig hebt om je omgeving goed te kunnen zien. Ook zul je jouw hoofd niet in een onnatuurlijke of lastige positie hoeven te houden voor een goed zicht. Het is met zo’n helm dus in bepaalde gevallen prettiger werken.

Bestel jouw doorzichtige veiligheidshelm in onze webshop

Heeft een doorzichtige veiligheidshelm voordelen voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden? Je bestelt deze snel en eenvoudig in onze webshop. Natuurlijk voldoet ook een doorzichtige veiligheidshelm aan alle eisen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company