Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Het nut van vluchtladders

Het nut van vluchtladders

Wanneer het pand ontruimd moet worden is het belangrijk dat dit goed, snel en veilig kan gebeuren. Vluchtladders kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Wil je weten hoe? Lees snel verder. Dit is het nut van vluchtladders.

Vluchten vanaf elke verdieping

Vluchtladders zorgen ervoor dat je kunt vluchten vanaf elke verdieping in het pand. Wanneer er een raam in de ruimte is kun je een vluchtladder gebruiken. Vluchtladders zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Dit zorgt ervoor dat je ook van hoger gelegen verdiepingen snel kunt vluchten. Vluchtladders kunnen in extreme gevallen de enige manier zijn om het pand te ontvluchten. Denk aan de situatie waarbij er brand is uitgebroken en vluchtroutes niet toegankelijk zijn. 

Eenvoudig te bewaren en te hanteren

In ingeklapte toestand nemen vluchtladders weinig ruimte in. Je kunt ze dan ook makkelijk opbergen. Ze zijn eenvoudig te pakken, te hanteren en te gebruiken. Dit maakt vluchtladders tot één van de meest efficiënte vluchtmiddelen.

Ze slijten niet of nauwelijks

Vluchtladders vormen een duurzame investering. Ze slijten namelijk niet of nauwelijks. Zeker Wanneer ze niet worden gebruikt. Investeren in een vluchtladder betekent dus dat je jarenlang kunt rekenen op een goede manier om het pand te evacueren. 

Te gebruiken in zeer veel situaties

We noemden net al een situatie waarbij vluchtladders van pas kunnen komen. Maar er zijn nog veel meer situatie denkbaar. Bijvoorbeeld een situatie waarin er sprake is van de dreiging van een persoon in het pand. De beste manier om het pand te verlaten is dan vaak via de buitenkant. Dat kan met de vluchtladder.

Kostenefficiënte oplossing

Zeker omdat ze lang meegaan zijn vluchtladders een zeer kostenefficiënte oplossing. Investeren in vluchtladders hoeft niet veel geld te kosten. Zo zorg je tegen scherpe kosten voor goede vlucht- en ontruimingsmogelijkheden in het hele pand. 

Schaf jouw vluchtladders aan in de webshop

Kortom: redenen genoeg om vluchtladders aan te schaffen. Op vluchtladders kun je altijd vertrouwen. Ben je op zoek naar goede vluchtladder? Kijk dan in onze webshop. Wij verkopen ze in verschillende formaten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company