Terug

Vraag offerte aan

HEKA beademingsdoekje

  Op werkdagen besteld voor 16:30, dezelfde dag verzonden

  • Artikelcode: 30.220

  Het HEKA beademingsdoekje is een transparant mond-op-mond beademingsdoekje, met éénrichtingsventiel.

  2,95 1,95 (2,13 Incl. btw) Minimaal bestelaantal: 5 stuks

  • Koop 5 voor 1,85 per stuk en bespaar 5% Aanbieding 5%
  • Koop 10 voor 1,76 per stuk en bespaar 10% Aanbieding 10%
  • Koop 15 voor 1,66 per stuk en bespaar 15% Aanbieding 15%

  Productomschrijving

  Het HEKA for life beademingsdoekje is een transparant mond-op-mond beademingsdoekje, met éénrichtingsventiel. Het beademingsdoekje beschermt tegen overdraagbare ziektes tijdens hulpverlening. Het doekje is compact verpakt met gebruiksaanwijzing op doekje zelf.

  Beademingsdoekje met eenrichtings- ventiel. Dekt het gelaat van het slachtoffer hygiënisch af. Ook geschikt voor gebruik binnen de professionele hulpverlening. Incl. gebruikersinstructie op het doekje.

  HEKA Beademingsdoekje – Veilig en Hygiënisch Hulp Verlenen

  Bij Arbowinkel begrijpen we hoe belangrijk veiligheid en hygiëne zijn tijdens noodsituaties. Daarom bieden we jou het HEKA beademingsdoekje aan, een onmisbaar hulpmiddel voor elke hulpverlener. Dit transparante mond-op-mond beademingsdoekje met een éénrichtingsventiel is ontworpen om zowel jou als de patiënt te beschermen tegen overdraagbare ziektes.

  Optimale Bescherming

  Het HEKA beademingsdoekje is voorzien van een éénrichtingsventiel, wat betekent dat lucht slechts in één richting kan stromen. Dit ventiel zorgt ervoor dat tijdens mond-op-mond beademing geen uitwisseling van speeksel, bloed of andere lichaamsvloeistoffen plaatsvindt, waardoor het risico op overdracht van ziektes aanzienlijk wordt verminderd. Deze functie maakt het beademingsdoekje een essentieel hulpmiddel bij het verlenen van eerste hulp.

  Transparant en Gebruiksvriendelijk
  Een van de belangrijkste kenmerken van het HEKA beademingsdoekje is de transparantie. Het doorzichtige materiaal stelt jou in staat om de reactie van de patiënt goed te observeren tijdens het beademen, wat cruciaal is voor een effectieve reanimatie. Daarnaast is het doekje zo ontworpen dat het eenvoudig te gebruiken is, zelfs in de meest stressvolle situaties. De duidelijke gebruiksaanwijzing die op het doekje zelf is gedrukt, zorgt ervoor dat ook minder ervaren hulpverleners snel en correct kunnen handelen.

  Compact en Handig

  Het HEKA beademingsdoekje is compact verpakt, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen in een EHBO-kit, jaszak of zelfs aan je sleutelbos. Dankzij het compacte formaat kun je het doekje altijd bij je dragen, zodat je in geval van nood onmiddellijk kunt handelen. Deze draagbaarheid maakt het een ideaal hulpmiddel voor zowel professionele hulpverleners als leken die graag voorbereid willen zijn op noodsituaties.

  Kwaliteit en Betrouwbaarheid

  HEKA staat bekend om haar hoogwaardige producten, en dit beademingsdoekje is daarop geen uitzondering. Gemaakt van duurzame materialen, biedt het doekje betrouwbare bescherming en gaat het lang mee. De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat het doekje stevig blijft tijdens gebruik, zonder te scheuren of te vervormen, wat essentieel is voor de veiligheid van zowel jou als de patiënt.

  Toepassingsgebieden

  Het HEKA beademingsdoekje is geschikt voor een breed scala aan situaties waarin mond-op-mond beademing noodzakelijk kan zijn. Denk hierbij aan noodsituaties in openbare ruimtes, werkplaatsen, sportevenementen en thuis. Het doekje is ook een waardevolle toevoeging aan elke EHBO-kit, zowel voor professionele hulpverleners als voor particulieren die voorbereid willen zijn op onverwachte noodsituaties.

  Conclusie

  Het HEKA beademingsdoekje is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die voorbereid wil zijn op het verlenen van eerste hulp. Met zijn transparante ontwerp, éénrichtingsventiel en compacte verpakking biedt het doekje optimale bescherming en gebruiksgemak. Of je nu een professionele hulpverlener bent of iemand die simpelweg klaar wil staan om te helpen in noodsituaties, het HEKA beademingsdoekje is de perfecte keuze.

  Bestel vandaag nog jouw HEKA beademingsdoekje bij Arbowinkel en zorg ervoor dat je altijd klaar bent om veilig en hygiënisch hulp te verlenen. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen.

  Eigenschappen van het HEKA beademingsdoekje zijn:

  1. Compact verpakt
  2. Gebruiksaanwijzing op het doekje zelf

   Materiaal & afmetingen

   Verpakking lengte12 cm
   Verpakking breedte10 cm
   Verpakking hoogte2 cm

   Productinformatie

   Gebruiks situatie onderweg | bedrijven | thuis
   Verpakkingsgewicht 25 g
   Aantal artikelen in verpakking1 stuk(s)
  Gerelateerde producten

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   HEKA beademingsdoekje

   HEKA beademingsdoekje

   2,95 1,95 (2,13 Incl. btw)

   ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company