Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 redenen om een koolmonoxidemelder te hebben

3 redenen om een koolmonoxidemelder te hebben

Op plekken waar verbranding plaatsvindt is koolmonoxidevergiftiging een reëel gevaar. Koolmonoxide is zeer gevaarlijk en kan ontstaan wanneer er een onvolledige verbranding plaatsvindt. Bijvoorbeeld bij gashaarden, maar ook bij houtkachels. Lees daarom deze drie redenen om een koolmonoxidemelder te hebben. Thuis of in het bedrijf kunnen koolmonoxidemelders levens redden.

Koolmonoxide vormt een groot gevaar

Koolmonoxide kan een groot gevaar vormen. In grote hoeveelheden kan dit gas dodelijk zijn. Het grote probleem met koolmonoxide is dat je het niet ruikt, ziet, of op welke andere wijze kunt opmerken. Zonder koolmonoxidemelder zul je in principe niet opmerken wanneer er sprake is van een koolmonoxide lek. Van koolmonoxidevergiftiging word je slaperig. Word je hier te lang aan blootgesteld, dan zul je je slaap vallen, het bewustzijn verliezen en uiteindelijk stikken. Dit verschrikkelijke scenario kun je voorkomen door een koolmonoxidemelder plaatsen.

Je kunt gebruikmaken van slimme melders

Een koolmonoxidemelder is dus heel erg belangrijk. Als je anno nu een melder aanschaft kun je ook kiezen voor een slimme melder. Deze melder kan dan bijvoorbeeld een connectie maken met je smartphone. Zo kun je ook op afstand meldingen ontvangen en ingrijpen of maatregelen treffen wanneer je niet aanwezig bent. Je kunt bijvoorbeeld mensen waarschuwen om je woning of een ruimte niet in te gaan.

Een koolmonoxidemelder is niet duur

Een koolmonoxidemelder is niet duur. Zeker gezien het feit dat zo’n melder levens kan redden is het een investering waar je eigenlijk niet eens over na hoeft te denken. Met een kleine eenmalige investering zorg je voor veel meer veiligheid thuis of in het bedrijf. Dat is toch eigenlijk gewoon een no brainer? Maak er dan ook werk van.

Bestel jouw koolmonoxidemelder in de webshop

Bij ARBO winkel kun je diverse koolmonoxidemelders aanschaffen. Kijk snel in de webshop en bestel het exemplaar dat voor jou het meest geschikt is. Heb je eerst nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company