Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 redenen om keuringsstickers te gebruiken

3 redenen om keuringsstickers te gebruiken

Keuringsstickers zijn handig. Je kunt ze gebruiken voor alle apparaten en machines die gekeurd moet worden. Maar waarom zijn ze zo handig? Lees maar eens verder en ontdek drie redenen om keuringsstickers te gebruiken.

Makkelijk aantonen dat apparaten gekeurd zijn

Is er voor een apparaat of installatie die je gebruikt een keuringsplicht? Dan ben je ook verplicht om te werken met een goedgekeurd apparaat of goedgekeurde installatie. Zo niet, dan kan dit problemen opleveren. Met keuringsstickers kun je snel en eenvoudig laten zien dat het apparaat in kwestie is goedgekeurd. Om dit echt goed te bewijzen moet je dit, indien nodig, administratief aantonen. Maar op locatie geldt een keuringssticker in eerste instantie als bewijs. Mocht er een inspectie plaatsvinden, dan kun je de keuringssticker tonen en is er niks aan de hand. Je kunt gewoon verder werken. 

Een reminder voor een volgende keuring

Keuringsstickers zijn een handige reminder voor een volgende keuring. Ze laten namelijk niet alleen zien dat het apparaat is goedgekeurd, maar ook tot wanneer. Zo zie je elke keer wanneer de volgende keuring plaats moet vinden. Je kunt deze dan op tijd inplannen om aan je verplichtingen te blijven voldoen.

Zekerheid voor medewerkers

Keuringsstickers bieden medewerkers zekerheid. Het voelt voor hen fijn dat zij kunnen zien dat zij met goedgekeurde spullen werken. Zo weten zij dat ze met veilige apparaten werken. Bovendien zorgt het ook voor een goede uitstraling naar klanten, opdrachtgevers en alle andere betrokkenen die de keuringssticker zien.

Schaf je keuringsstickers aan in onze webshop

Kortom: er is eigenlijk geen reden te bedenken om geen keuringsstickers te gebruiken. Ze werken eenvoudig en zijn helemaal niet duur. Kijk maar eens in onze webshop. Hier kun je diverse soorten keuringsstickers bestellen tegen zeer scherpe kosten. Bestel je in grote hoeveelheden, dan kun je keuringsstickers bestellen op rol. Zo heb je altijd een riante voorraad. Vergeet ook niet om een speciale sticker tang te kopen. Hiermee knip je eenvoudig gaatjes in de juiste keuringsdatum.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company