Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 situaties waarbij je een veiligheidstrui draagt

3 situaties waarbij je een veiligheidstrui draagt

Veiligheidskleding is een onmisbaar PBM (Persoonlijk Beschermingsmiddel) bij veel beroepen en in veel bedrijven. Je hebt keuze uit verschillende soorten veiligheidskleding. Veel van deze kleding is gemaakt om je extra op te laten vallen. Dat geldt ook voor een veiligheidstrui. Dit zijn drie situaties waarbij je een veiligheidstrui draagt.

In alle situaties waarin je optimaal zichtbaar moet zijn

Het is in de basis heel simpel: is het belangrijk dat je onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent, dan draag je een veiligheidstrui. Een veiligheidstrui zorgt voor een betere zichtbaarheid in het (dag)licht, maar ook - juist - in het donker of in omstandigheden met slecht zicht.

Een veiligheidstrui is namelijk fel gekleurd. Hierdoor valt deze direct op. Ook is de trui voorzien van reflecterende banen. Deze lichten zeer helder op wanneer zij met licht worden beschenen. Zo zorgt een veiligheidstrui voor perfecte zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtelijke werkzaamheden, op donkere plekken waar wordt gewerkt met zaklampen of buiten.

Bij werkzaamheden buiten of langs de weg

Over buiten gesproken: wanneer je werkzaamheden buiten uitvoert, bijvoorbeeld langs de weg, dan bewijst een veiligheidstrui zijn nut. Dankzij de felle kleur ben je duidelijk herkenbaar voor omstanders of weggebruikers. Ook in het donker, dus. Dat is cruciaal want veel wegwerkzaamheden vinden ‘s nachts of ‘s ochtends vroeg plaats.

Wanneer een veiligheidshesje te koud is

Misschien maak jij tijdens je werk gebruik van een veiligheidshesje. Deze worden door heel veel mensen op heel veel verschillende plekken gedragen. Ondanks dat je deze over je reguliere (werk)kleding draagt, is een veiligheidshesje soms misschien te koud. Je wilt tijdens het werk ook comfortabel blijven. Een veiligheidstrui zorgt voor dezelfde veiligheid, maar is in een koude omgeving een stuk comfortabeler.

Bestel jouw veiligheidstrui in onze webshop

Voor een goede veiligheidstrui kun je kijken in onze webshop. Wij verkopen meerdere soorten truien in alle maten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company