Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

3 situaties waarin je een EHBO hesje draagt

3 situaties waarin je een EHBO hesje draagt

Een EHBO hesjes helpt je om herkenbaar te zijn als EHBO’er. Dit biedt diverse voordelen. Zo kunnen mensen sneller je hulp inschakelen en zal je hiervoor ook alle ruimte krijgen omdat mensen direct zien waarvoor je komt. Dit zijn 3 situaties waarin je een EHBO hesje draagt.

Tijdens het verlenen van Eerste Hulp

Wanneer je Eerste Hulp verleent, moet je in de gelegenheid zijn om al je aandacht te richten op het slachtoffer. Het helpt dan zeker wanneer eventuele omstanders je de ruimte geven of op verzoek kunnen helpen. Dan is het wel belangrijk dat je zichtbaar bent en iedereen direct kan zien dat jij EHBO’er bent. Draag daarom altijd een EHBO hesje wanneer je wordt opgeroepen om Eerste Hulp te verlenen. Mensen zullen je ruim baan geven en automatisch helpen waar mogelijk.

 

Bij een calamiteit of evacuatie

Is er een bedrijfsongeval gebeurd, moet er een evacuatie/ontruiming plaatsvinden of is er sprake van een andere calamiteit? Dan draag je als gecertificeerde EHBO’er een EHBO hesje. Als EHBO’er heb je geleerd om kalm te blijven in mogelijk hachelijke situaties. Door je EHBO hesje te dragen ben je duidelijk zichtbaar en herkenbaar als EHBO’er. Dit zorgt voor meer rust onder aanwezigen. Ook zien zij direct naar wie zij toe moeten wanneer er ergens hulp verleend moet worden en weten zij dat jouw instructies moeten worden opgevolgd.

 

Voor de zichtbaarheid op een evenement

Tijdens evenementen en andere grote bijeenkomsten of gelegenheden willen mensen zich veilig voelen. Daarom is het belangrijk voor EHBO’ers om goed zichtbaar te zijn. Dit geeft aanwezigen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat je sneller in actie kunt komen wanneer de situatie erom vraagt. Als EHBO’er doe je natuurlijk je best om de omgeving zo goed mogelijk in de gaten te houden, maar je kunt onmogelijk alles zien. Wanneer je ervoor zorgt dat je duidelijk zichtbaar en herkenbaar bent als EHBO’er, zullen mensen jou sneller weten te vinden.

 

EHBO hesjes aanschaffen in onze webshop

In onze webshop vind je EHBO hesjes met opdruk in tal van kleuren. Bestel ze direct en haal ze snel in huis.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company