Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

4 situaties waarbij je een veiligheidshelm draagt

4 situaties waarbij je een veiligheidshelm draagt

Als er één lichaamsdeel is dat je goed wil beschermen dan is het je hoofd wel. Daarom is een veiligheidshelm in veel gevallen cruciaal en vaak ook verplicht. Dit zijn vier situaties waarbij je een veiligheidshelm draagt.

Bij werkzaamheden op een bouwlocatie

Niet voor niets wordt een veiligheidshelm ook vaak een bouwhelm genoemd. Er zijn trouwens wel verschillen, want een bouwhelm is een zware klasse veiligheidshelm. Je raadt het al: bij werkzaamheden op een bouwlocatie draag je altijd een veiligheidshelm. Dit, omdat er sprake is van een risico op valschade. Daarom dragen ook bezoekers van deze locaties veiligheidshelmen.

Tijdens werkzaamheden langs de weg

Ook bij werkzaamheden aan of langs de weg draag je een veiligheidshelm. Bij deze werkzaamheden is er ook sprake van een risico op vallende objecten. Maar ook op stoten of op het maken van een val. Je hoofd moet daarom goed beschermd zijn met een veiligheidshelm.

In krappe of gevaarlijke ruimtes

Werk je in een krappe ruimte met harde objecten of scherpe uitsteeksels? Of is er in de ruimte sprake van ander gevaar voor je hoofd? Ook dan draag je een veiligheidshelm. Niet voor niets worden veiligheidshelmen ook vaak door loodgieters en installateurs gedragen.

Overal waar er val- en stootgevaar is

In heel veel gevallen is het duidelijk dat je een veiligheidshelm moet dragen. Op veel locaties is dit namelijk verplicht. Maar los daarvan: overal waar sprake is van val- en stootgevaar draag je een veiligheidshelm. Ook bij twijfel. Je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Met je hoofd wil je geen risico nemen. 

Schaf een goede veiligheidshelm aan in de webshop

Heb jij een goede veiligheidshelm nodig? Schaf deze dan eenvoudig online aan in onze webshop. Wij bieden diverse soorten veiligheidshelmen in verschillende categorieën. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company