Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

4 tips bij het aanschaffen van PBM

4 tips bij het aanschaffen van PBM

Het aanschaffen van PBM is een belangrijk moment. De juiste persoonlijke beschermingsmiddelen leveren een enorme bijdrage aan de veiligheid. Het is zelfs zo dat PBM (ernstig) letsel of noodlottig letsel kunnen voorkomen. Je wilt daarom altijd over de juiste middelen beschikken. Lees daarom deze 4 tips bij het aanschaffen van PBM.

Ga van tevoren na welke PBM je nodig hebt

Ga van tevoren goed na welke PBM je nodig hebt. Welke risico’s zijn er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en welke beschermingsmiddelen kunnen hierbij helpen? Maak een zo compleet mogelijke inventarisatie. Denk niet alleen aan de voor de hand liggende PBM. Houd ook rekening met minder vaak voorkomende risico’s. Zorg ervoor dat je ook hier goed tegen bent beschermd. Wanneer het om PBM gaat kun je niet grondig genoeg te werk gaan.

Controleer welke PBM er nog meer zijn

Je kunt natuurlijk kijken naar de risico’s en de beschermingsmiddelen die daarbij horen. Wil je echt een volledig beeld krijgen, draai het dan eens om. Neem eens rustig de tijd om in onze webshop alle PBM te bekijken. Misschien zijn er wel PBM die je nog niet kende die je heel goed blijkt te kunnen gebruiken.

Zijn er verplichtingen?

Vaak zijn bepaalde BPM verplicht. Het is belangrijk om je verplichtingen te kennen en ervoor te zorgen dat je hier te allen tijde aan voldoet. In de eerste plaats natuurlijk om ervoor te zorgen dat je veilig werkt. Maar ook om ervoor te zorgen dat je aan wetten en regels voldoet. Zo voorkom je boetes en sancties.

Kies voor kwaliteit

Beknibbel nooit op BPM. Kwaliteit is belangrijk. Kies daarom voor persoonlijke beschermingsmiddelen uit onze webshop. Bij ARBO winkel ben je verzekerd van kwaliteit. Je gaat aan de slag met de wetenschap dat je optimaal beschermd bent.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company