Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

AED kopen

AED kopen

Wil jij een AED kopen? Dat is een beslissing die wij alleen maar toe kunnen juichen. Wist je dat de kans dat je een slachtoffer van een hartstilstand succesvol reanimeert veel groter is met een AED? Een AED redt levens. Letterlijk.

Een AED kopen is iets dat wij iedereen kunnen aanraden. Niet voor niets zie je steeds meer AED op drukke en openbare plekken. De cijfers liegen niet: een AED biedt een slachtoffer de beste kans op overleving. Iedereen kan bovendien een AED gebruiken. Je hoeft geen getrainde EHBO’er te zijn (al is het wel handig om een cursus te volgen). Een AED kopen doe je natuurlijk bij ARBO winkel.

Een AED kopen: dit moet je weten

Wil je een AED kopen, dan wil je natuurlijk ook van tevoren weten dat je een goede aankoop doet. Elke AED doet natuurlijk in de basis hetzelfde. Toch zijn er belangrijke details waar je op moet letten.

Hoeveel begeleiding heb je nodig? Mensen die een EHBO cursus, BHV cursus of reanimatie cursus hebben gevolgd, hebben ervaring met het werken met een AD. Een AED kopen is extra aantrekkelijk omdat ook leken hiermee kunnen werken. Dan zijn er wel een paar dingen die je dient te overwegen.

Hoeveel hulp heb je bijvoorbeeld nodig? Eenvoudige AED’s beschikken altijd over gesproken aanwijzingen. Duurdere AED’s beschikken daarbij vaak ook over instructievideo’s die je stap voor stap de handelingen door helpen.

Ook is het van belang om te kiezen voor een een AED die je eenvoudig kunt bedienen. Voor leken en particulieren is een volautomatische AED de beste keuze. Deze dient, wanneer hij goed is aangesloten en de handelingen zijn uitgevoerd, zelf een schok toe. Bij een halfautomatische AED dien je eerst nog een knop in te drukken.

Vragen? Stel ze ons gerust

Daarnaast heb je nog AED’s met verschillende capaciteiten, accureserves, enzovoort. In de webshop van ARBO winkel vind je bij alle AED’s een heldere beschrijving. Maar heb je vragen? Neem gewoon even contact met ons op. Wij helpen je graag.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company