Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Blusdeken waar te koop?

Blusdeken waar te koop?

Wanneer je op zoek bent naar goede brandblusmiddelen, heb je meerdere keuzes. Zo kun je voor het blussen van materialen kiezen voor een schuimblusser of een poederblusser. Maar hoe zit dat met personen die in brand staan?

Schuimblussers en met name poederblussers zijn hiervoor niet ideaal. Je gebruikt deze eigenlijk alleen als het niet anders kan. Maar het kan dus wel anders: met een blusdeken. Vraag jij je af waar een blusdeken te koop is? Je bent er maar een paar klikken van verwijderd.

Een blusdeken is te koop bij ARBO winkel

Ben je op zoek naar een goede blusdeken, dan kun je bij ARBO winkel terecht. Een blusdeken is te koop op best veel plekken, maar je zult altijd zien dat er net geen winkel bij jou in de buurt is die deze verkoopt. Waarom zou je het moeilijker maken dan dat het is? Koop jouw blusdeken gewoon online in de webshop van ARBO winkel. Dan weet je zeker dat je tegen goede kosten kwaliteit in huis haalt. Koop je liever in de fysieke winkel? Dat is geen probleem. Je bent van harte welkom in onze winkel in Ede.

Wat doet een blusdeken precies?

Je weet dus waar je een blusdeken kunt kopen. Maar waarom zou je dit doen? Simpel: een blusdeken is de meest effectieve manier om een persoon te blussen. Wanneer er brand uitbreekt, is er niet alleen een gevaar voor eigendommen, maar ook voor personen. Een persoon blussen met een brandblusser kan wel (met uitzondering van een CO2-blusser, die kan namelijk zorgen voor ernstige brandwonden door de extreme kou), maar is niet ideaal. Blusschuim kan irriteren en bluspoeder werkt daarbij ook nog eens laxerend.

Met een blusdeken zorg je ervoor dat het vuur verstikt raakt. Door het slachtoffer in de deken in te wikkelen, krijgt het vuur geen zuurstof meer en zal het doven. De blusdeken zelf is gemaakt van brandbestendig materiaal en beschikt over een brandwerende coating waardoor deze zelf nooit vlam zal vatten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company