Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een EHBO tas

De voordelen van een EHBO tas

EHBO middelen kunnen op diverse manieren worden bewaard. Zeer bekend zijn de EHBO koffer en EHBO doos. Maar heb je wel eens aan een EHBO tas gedacht? Deze kan in bepaalde situaties namelijk belangrijke voordelen bieden. Wat zijn de voordelen van een EHBO tas? Wij leggen het je graag uit. Lees verder.

Met een EHBO tas ben je mobiel

Natuurlijk kun je ook een EHBO doos of koffer meenemen. Maar echt ideaal is dit niet. Je zult deze altijd moeten vasthouden. Koffers en dozen zijn daar niet echt voor gemaakt. Met een EHBO tas ben je zeer mobiel. Je draagt deze eenvoudig en comfortabel bij je. Net als een normale rugzak. Daarom is een EHBO tas ideaal voor mobiele hulpverleners. Denk aan EHBO’ers die worden ingezet op festivals en evenementen. Maar ook voor particulieren kan een EHBO tas heel erg handig zijn. Denk maar eens aan een goede hike op vakantie. Je kunt belangrijke EHBO spullen dan ergonomisch bij je dragen.

Vullen naar eigen inzicht

Een EHBO tas kan naar eigen inzicht worden gevuld. Dat geldt in de basis ook voor koffers en dozen. Maar toch is het een beetje onhandig om spullen uit EHBO dozen en koffers te halen en er vervolgens weer in te stoppen. Een EHBO tas kan flexibel worden gebruikt. Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om de benodigde spullen uit een EHBO koffer over te hevelen in de tas. Je neemt vervolgens de tas met je mee en weet dan dat je precies die spullen bij je hebt die je nodig kunt hebben. 

Een zeer grote inhoud

Maar misschien wil je wel ál jouw EHBO artikelen bij je dragen. Dat is geen probleem. Een EHBO tas biedt je namelijk een inhoud van vele liters. Er past meer in dan in de meeste koffers en dozen. Dus met een EHBO tas kun je volledig uitgerust op pad gaan.

Je bent herkenbaar

De EHBO tas valt op. Je bent dus duidelijk zichtbaar én herkenbaar als EHBO’er. Om je herkenbaarheid nog verder te vergroten, kun je natuurlijk een EHBO hesje dragen.

Schaf jouw EHBO tas aan met of zonder inhoud

Kortom: een EHBO tas is heel handig. Schaf ‘m aan in onze webshop. Je kunt kiezen voor een leeg exemplaar of je kunt de tas laten vullen met de gewenste inhoud.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company