Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een mondkapje

De voordelen van een mondkapje

Mondkapjes: we zijn er nu allemaal aan gewend geraakt. Maar wat zijn de voordelen van een mondkapje? Je hoort er veel over in de media. Sommige mensen blijven kritisch. Hoe zit het nu precies? Dit zijn de voordelen van een mondkapje.

Het is hygiënisch in alle opzichten

Een mondkapje zorgt voor extra hygiëne. Het hoeft dan echt niet altijd te gaan om Covid-achtige situaties. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je werkt met voeding. Een mondkapje zorgt er dan voor dat je extra hygiënisch werkt. Zeker in combinatie met wegwerphandschoenen.

Je haalt er veel in huis tegen lage kosten

Mondkapjes zijn niet duur. Tegen geringe kosten kun je er heel veel in huis halen. Bij ARBO winkel kun je mondkapjes tegen een scherpe prijs bestellen, per 10 of 50 stuks. Dus of het nu gaat om thuisgebruik, of gebruik binnen het bedrijf: je haalt altijd snel, eenvoudig en tegen lage kosten voldoende voorraad in huis.

Handig in veel situaties

Veel mensen hebben mondkapjes beter leren kennen door Covid. Maar de voordelen van een mondkapje worden niet alleen duidelijk tijdens een pandemie. Mondkapjes zijn handig in veel verschillende situaties. Vaak gaat het erover dat je als drager anderen beschermt. Dat is waar, maar een mondkapje kan jou ook beschermen. Denk aan situaties waarin je werkzaam bent met stoffen waarvan je niet wil dat zij je mond terechtkomen. Ook kan een mondkapje beschermen tegen stof. Het komt op veel verschillende manieren van pas.

Zichtbare veiligheid die helpt herinneren

Een mondkapje is een duidelijk zichtbare vorm van veiligheid. Dat heeft ook zo zijn voordelen. Wanneer mensen veiligheid kunnen zien, worden ze hier beter aan herinnerd en aangespoord om zelf ook werk te maken van goede veiligheid. Zo zorgen mondkapjes er vaak ongemerkt voor dat mensen alert zijn.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company