Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van een veiligheidspet

De voordelen van een veiligheidspet

Iedereen zal bekend zijn met veiligheidshelmen / bouwhelmen. Deze zijn in bepaalde situaties verplicht. Wist je dat je ook een veiligheidspet kunt dragen? Een veiligheidspet is de ideale oplossing wanneer een helm niet verplicht of noodzakelijk is, maar je toch wilt zorgen voor een goede bescherming van het hoofd. Dit zijn de voordelen van een veiligheidspet.

Een veiligheidspet biedt goede bescherming

Een veiligheidspet draag je om dezelfde reden als een veiligheidshelm: om je hoofd te beschermen. Het is letterlijk en figuurlijk een lichtere oplossing. Een veiligheidspet draag je wanneer het dragen van een helm niet noodzakelijk is, maar je toch goede bescherming wil. Hoewel de pet niet dezelfde bescherming biedt als een helm, ben je hiermee toch goed beschermd tegen bijvoorbeeld stoten. Daarom dragen onder andere loodgieters vaak een veiligheidspet. Zij werken in krappe omgevingen en lopen het risico om het hoofd te stoten. Een veiligheidspet biedt dan voldoende bescherming.

Comfortabel te dragen

Een groot voordeel van een veiligheidspet is dat deze comfortabel te dragen is. Hij draagt namelijk vrijwel hetzelfde als een normale pet. Ook dit is een reden waarom veel dragers van een helm óók een veiligheidspet hebben: in situaties waarin enige bescherming gewenst is, is zo’n pet een stuk fijner dan een helm.

Onzichtbare bescherming

Aan een veiligheidspet zie je niets bijzonders. Dat is een groot voordeel. Niet iedereen wil namelijk zichtbare veiligheid dragen. Beveiligers en leden van de marechaussee, douane, politie en talloze anderen dragen vaak veiligheidspetten. Voor iedereen die beroepsmatig te maken kan krijgen met agressie of fysiek geweld is een veiligheidspet een uitstekende vorm van onopvallende bescherming.

Prima reclamemiddel

Wat je ook niet moet vergeten: een veiligheidspet is een prima manier om reclame te maken voor het bedrijf. Je kunt namelijk een bedrijfsnaam of logo erop laten drukken.

Niet duur

Heb je voor meerdere personen goede bescherming nodig? Misschien voor gasten of bezoekers? Ook dan gelden alle voordelen van een veiligheidspet, plus het feit dat een veiligheidspet niet duur is. Daarmee is het een slimme, haalbare investering in extra veiligheid. Dus wil jij een veiligheidspet bestellen? Dat kan in onze webshop

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company