Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van oordoppen

De voordelen van oordoppen

Oordoppen: talloze mensen vertrouwen erop om hun oren te beschermen tegen harde geluiden en te hoge geluidsniveaus. Waarom je oordoppen dient te dragen, hoeven wij je niet uit te leggen. Alhoewel: er zijn altijd mensen die denken dat ze niet nodig zijn. De praktijk leert dat ze vaak al eerder nodig zijn dan mensen zich realiseren. Geluiden die je niet als te hard ervaart, kunnen al schadelijk zijn. Lees hier de voordelen van oordoppen.

Bescherming tegen harde geluiden als belangrijkste voordeel

Om te beginnen met het voordeel van oordoppen dat iedereen kent: je beschermt je oren hiermee. Werk je in luide omgevingen, dan kunnen oordoppen ervoor zorgen dat het geluidsniveau wordt teruggebracht naar acceptabele, onschadelijke niveaus. Gaat het echt om zeer harde geluiden, dan kun je in plaats van oordoppen (of als aanvulling hierop) ook oorkappen dragen. 

One size fits all…

Het mooie aan oordoppen is dat ze iedereen passen. De zachte oordoppen vormen zich namelijk automatisch naar de vorm van je oren. Je kunt ze in grote hoeveelheden aanschaffen. Dat betekent dat je oordoppen ook aan iedereen uit kunt delen die ze nodig heeft. En ze zullen dus altijd passen en perfecte bescherming bieden. 

Altijd bij je te dragen, je komt nooit voor verrassingen te staan

Het is eenvoudig om oordoppen met je mee te nemen. Zorg ervoor dat je altijd een voorraadje op zak hebt en je weet zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het kan tijdens het werk natuurlijk gebeuren dat je in een situatie terecht komt met hard geluid. Met oordoppen op zak ben je goed bewapend.

Ook verkrijgbaar met koord, zodat je ze niet verliest

Niet iedereen die oordoppen nodig heeft, draagt ze de hele dag. Je doet ze vaak in en uit. Oordoppen zijn licht en klein, dus er is een kans dat je ze verliest. Dit kun je eenvoudig oplossen door meerdere sets bij je te hebben. Je kunt ook kiezen voor oordoppen met koord eraan. Wanneer je deze uit doet, hangen ze om je nek en zul je ze niet verliezen.

Het hoeft niet veel te kosten

Oordoppen zijn niet duur. Tegen zeer scherpe kosten haal je er heel erg veel in huis. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken om dit niet te doen. 

Schaf de ideale oordoppen aan in onze webshop

Bekijk het aanbod aan oordoppen in onze webshop. Wij verkopen verschillende soorten tegen scherpe prijzen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company