Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van pleisterdispensers

De voordelen van pleisterdispensers

In alle bedrijven zijn pleisters nodig. Dit zijn misschien wel de meestgebruikte EHBO-artikelen. Pleisters kun je op verschillende manieren bewaren. Heb jij wel eens nagedacht over een pleisterdispenser? Dit zijn de voordelen van pleisterdispensers

Altijd een goede voorraad

Met behulp van pleisterdispensers leg je eenvoudig een goede voorraad pleisters aan. Een dispenser kan een grote hoeveelheid pleisters bewaren en afgeven. Zo grijp je nooit mis. Bovendien zie je eenvoudig wanneer het tijd is om nieuwe pleisters aan te schaffen.

Op meerdere plekken in het bedrijf te installeren

Pleisterdispensers kun je installeren waar je wilt. Maak daar dan ook gebruik van. Je kunt ze op meerdere plekken in het bedrijf installeren. Het is verstandig om dit te doen op centrale plekken en op plekken waarvan je weet dat er vaak behoefte is aan pleisters. Zo zorg je ervoor dat op alle belangrijke plekken in het bedrijf medewerkers snel een pleister kunnen pakken wanneer ze deze nodig hebben.

Meerdere soorten pleisters op één plek

Een ander groot voordeel van pleisterdispensers is dat je hier meerdere soorten pleisters in kwijt kunt. Het is handig om meerdere soorten pleisters op één plek te hebben. Zo wil je bijvoorbeeld prettig dragende textiel pleisters hebben, maar misschien ook wel waterdichte pleisters. Alle pleisters die in het bedrijf nodig zijn kun je kwijt in de juiste dispenser. Bovendien hoef je dan ook niet in de weer met meerdere verpakkingen.

Eenvoudig te pakken

Pleisterdispensers bieden ook gemak. Je neemt pleisters eenvoudig uit de dispenser. Desnoods met één hand. Dit kan handig zijn wanneer een wond flink bloedt. Je weet dan zeker dat je zonder gedoe en op hygiënische wijze snel en eenvoudig een pleister kunt pakken.

Bestel in onze webshop

Bekijk de pleisterdispensers in onze webshop. Bestel direct de pleisterdispenser die het beste bij jou in het bedrijf past. Je kunt ze ook direct bestellen met een voorraad pleisters. Pleisterdispensers zijn niet duur en bieden een hoop voordelen. Maak er daarom werk van.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company