Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van reflecterende kleding

De voordelen van reflecterende kleding

In veel werksituaties is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Niet alleen in goede lichtomstandigheden. Juist ook wanneer de zichtbaarheid verminderd is of in het donker. In die gevallen draag je reflecterende kleding. Dit zijn de voordelen van reflecterende kleding.

Je bent altijd goed zichtbaar in het donker

Het belangrijkste voordeel van reflecterende kleding is dat je zichtbaar bent in het donker en in andere situaties waarin met licht geschenen wordt. Denk aan situaties waarin er sprake is van sterke mist, rook of veel stof. Reflecterende kleding beschikt over reflecterende banen. Wanneer er op deze banen licht wordt geschenen zullen ze fel reflecteren. Hierdoor ben je als persoon duidelijk zichtbaar. Dat levert een belangrijke bijdrage aan je veiligheid. Reflecterende Kleding wordt in zeer veel sectoren en beroepen gebruikt. Vrijwel overal waar goede zichtbaarheid cruciaal is.

Geschikt voor alle soorten werkzaamheden

Goede reflecterende kleding is geschikt om te dragen tijdens alle soorten werkzaamheden. Het is niet zwaar en draagt comfortabel. Want om veilig te werken is het ook belangrijk dat je goed kunt bewegen. Reflecterende kleding kan eenvoudig worden gedragen over je normale kleding of werkkleding. Er zijn ook veel verschillende soorten verkrijgbaar. Van hesjes tot broeken tot complete pakken. Maar ook hoofdbescherming met reflectie. Reflecterende kleding kun je bovendien extra veilig maken door zelf verlichting te dragen.

Het draagt bij aan het voldoen aan je wettelijke verplichtingen

Zowel werkgevers als werknemers hebben bepaalde verplichtingen. Werkgevers zijn verplicht om te zorgen voor optimale veiligheid van hun medewerkers. Dit kan betekenen dat zij reflecterende kleding ter beschikking moeten stellen. Als werknemer geldt dat van je wordt verwacht dat je ook actief bijdraagt aan goede veiligheid. Draag daarom altijd reflecterende kleding in omstandigheden met weinig licht of slecht zicht. Zo weet je zeker dat je aan je verplichtingen voldoet.

Bestel in onze webshop

Bestel jouw reflecterende kleding in onze webshop. Wij bieden je goede reflecterende kleding die bovendien niet duur is. Heb je eerst een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company