Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van reflecterende werkkleding

De voordelen van reflecterende werkkleding

Reflecterende werkkleding biedt je enkele belangrijke voordelen. Sommige voordelen laten zich raden. Die benoemen we voor de zekerheid toch. Er zijn ook voordelen waar je misschien niet direct aan denkt. Wij zetten drie voordelen van reflecterende werkkleding voor je op een rijtje.

Beter zichtbaar in het donker

Het bekendste voordeel van reflecterende werkkleding is de betere zichtbaarheid in het donker. Wanneer er licht op de kleding wordt geschenen, reflecteert deze fel. Hoe werkt dat? Op de kleding zijn reflecterende banen aangebracht. Die weerkaatsen licht. Denk aan een zaklamp maar ook verlichting van een auto.

 

En niet alleen in het donker

De voordelen van reflecterende werkkleding met het oog op zichtbaarheid gelden niet alleen in het donker. Reflecterende werkkleding kan voordelen opleveren in alle situaties met verminderd zicht. Zeker wanneer er met een lichtbron wordt geschenen. Dit heeft niet alleen te maken met de reflecterende banen. Ook met aan het volgende voordeel.

 

Extra voordeel: felle kleuren

Veel reflecterende werkkleding is in felle kleuren leverbaar. Denk aan oranje, geel of groen. Er hoeft dus geen sprake te zijn van verminderd zicht om goed op te vallen. De felle kleur maakt je ook bij goede lichtomstandigheden nog beter zichtbaar. Beter herkenbaar bovendien. Ook van afstand.

 

Alle soorten kleding leverbaar

Reflecterende werkkleding is leverbaar in veel verschillende vormen. Van accessoires zoals petten tot broeken, polo’s, jassen en meer. Je kunt dus altijd kiezen voor reflecterende werkkleding die goed bij de omstandigheden en werkzaamheden past. Je kunt dus ook kiezen voor weerbestendige kleding zoals een regenpak. Zo combineer je optimale zichtbaarheid met comfort.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company