Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van sprayblussers

De voordelen van sprayblussers

Zoals je misschien wel weet, zijn er verschillende soorten brandblussers. Eén van de soorten brandblussers die misschien wat minder bekend zijn, zijn sprayblussers. Wat zijn sprayblussers precies en wat zijn de voordelen? Je leest het hier.

Een sprayblusser werkt met een spray mechanisme zoals je dat ook kent van andere spuitbussen en sprayers. Hierdoor heeft de blusser een aantal voordelen.

Ook geschikt voor in de auto en onderweg

Sprayblussers zijn compact. Dit maakt sprayblussers ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de auto. Je bergt hem eenvoudig op en neemt ‘m ook eenvoudig mee. Denk ook aan de vakantie. 

Zeer eenvoudig te bedienen

Sprayblussers bieden gemak. Ook wie geen ervaring met dit type blusser of blussers in het algemeen heeft, kan hier eenvoudig mee werken. Er zijn geen ingewikkelde handelingen nodig om het blussen te starten. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt reageren. Dat vergroot de kans dat je de brand snel en effectief kunt blussen. 

Toch een hoge bluscapaciteit

Ondanks dat sprayblussers compacter en lichter zijn dan andere soorten brandblussers, bieden zij toch een hoge bluscapaciteit. In zeer veel gevallen, ook thuis, bieden sprayblussers meer dan voldoende bluscapaciteit. Een sprayblusser laat je lang genoeg blussen om een beginnende brand volledig te doven.

Te bestellen in grotere aantallen

Een sprayblusser is een perfecte oplossing voor in de auto, onderweg, maar ook in huis. Veel bedrijven schaffen sprayblussers aanvullend aan, naast reguliere blussers. Waarom? Een sprayblusser kun je meenemen. Omdat je ze ook in grotere aantallen kunt bestellen, is het bijvoorbeeld eenvoudig om medewerkers een blusser mee te geven. Medewerkers die werkzaamheden met het risico op brand uitvoeren, kunnen een sprayblusser op zak dragen. Dit vergroot de veiligheid.

Is een sprayblusser iets voor jou? Bestel deze dan direct in onze webshop. Mocht je eerst nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company