Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van vinyl handschoenen

De voordelen van vinyl handschoenen

Je kunt verschillende soorten werkhandschoenen kopen. Heb je behoefte aan stevige bescherming, dan doe je er verstandig aan om herbruikbare werkhandschoenen aan te schaffen. Deze zorgen voor extra stevigheid en bescherming tijdens het werken met zware materialen of machines. In alle andere gevallen kun je vaak prima uit de voeten met wegwerphandschoenen. Je hebt in dat geval meerdere keuzes. Één van die keuzes is vinyl handschoenen. Wat zijn de voordelen van vinyl handschoenen?

Prettig draagcomfort en goede grip

Vinyl handschoenen zijn ongepoederd. Dit heeft een aantal voordelen. Zo komt dit het draagcomfort ten goede. Je gaat minder snel zweten en als dit wel gebeurt heb je minder snel last van irritatie. Bovendien biedt vinyl als materiaal een uitstekende grip en kan het in alle omstandigheden worden gebruikt. De handschoenen kunnen bijvoorbeeld ook nat worden.

Goede bescherming van je handen en goede hygiëne

Vinyl handschoenen beschermen je handen effectief. Niet tegen zwaar gereedschap bijvoorbeeld, maar wel bij het werken met schadelijke stoffen of in niet hygiënische situaties. Ze houden je handen droog schoon en hygiënisch. Bovendien zijn ook anderen beschermd tegen mogelijk infecties die jij via je handen over kunt brengen.

Ook voor mensen met allergieën

Vinyl is een materiaal waarvoor maar weinig mensen allergisch zijn. Bijna iedereen kan hiermee werken. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld rubber of latex. Vinyl handschoenen zijn daarom in de basis ook zeer geschikt voor mensen met allergieën. Door het dragen van vinyl handschoenen kunnen zij hun handen beschermen zonder dat zij last krijgen van de handschoenen.

Goedkoop en in grote hoeveelheden aan te schaffen

Vinyl handschoenen kun je in zeer grote aantallen aanschaffen. Zo kun je in een keer handschoenen aanschaffen voor het hele bedrijf en alle medewerkers die deze nodig hebben. Dit kost bovendien niet veel geld, want vinyl handschoenen zijn zeer voordelig. 

Bestel jouw vinyl handschoenen in de webshop

Heb jij behoefte aan vinyl handschoenen? Bestel deze dan in onze webshop. Je kunt ze bestellen tot wel 1000 stuks, dat is 500 paar.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company