Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Defibrillator kopen

Defibrillator kopen

Een defibrillator kopen: wij kunnen ons voorstellen dat dit best een spannend moment is. Een beetje een vreemd moment ook. Aan de ene kant is het zo dat je weet dat je met een defibrillator heel veel veiligheid in huis haalt. De kans dat je een hartstilstand overleeft, is met een defibrillator vele malen groter dan zonder. Aan de andere kant is het iets waar je liever misschien helemaal niet bij stilstaat. Je wilt helemaal niet denken aan een scenario waarin jij of een familielid een hartstilstand krijgt

Wat dat betreft is een defibrillator niet anders dan een brandblusser of een EHBO koffer: je gebruikt hem natuurlijk liever niet, maar als je hem nodig hebt, ben je ontzettend dankbaar dat hij er is. In het geval van een defibrillator gaat het letterlijk om het verschil tussen leven en dood. Wil je een goede defibrillator kopen, dan ben je bij ARBO winkel aan het juiste adres. Ook voor advies.

Defibrillator kopen: wat zijn je opties?

WIl je een defibrillator kopen, dan heb je zeer veel keuze. Welke defibrillator moet je kiezen? Om het voor jezelf eenvoudiger te maken, kun je een aantal wensen en eisen op een rijtje zetten. Tenzij je professioneel hulpverlener bent, is het verstandig om te gaan voor een volautomatische defibrillator. Deze vereist namelijk weinig handelingen en brengt zelfstandig een schok toe. Daarnaast kun je natuurlijk kijken naar het budget. Wees gerust: elke defibrillator die wij verkopen is van hoge kwaliteit en voert zijn taken perfect uit. Waar zit het verschil dan in? In extra’s en mogelijkheden. Zo hebben duurdere defibrillators vaak een hogere accucapaciteit (en langere levensduur) en geven zij uitgebreidere instructies. Bij meer eenvoudige modellen worden de instructies gesproken. Luxere modellen geven deze vaak ook weer op een scherm. Bedenk voor jezelf waar je behoefte aan hebt.

Neem contact met ons op voor advies

Een defibrillator kopen, is niet zomaar iets. Twijfel je of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company