Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Defibrillator prijzen

  • Door Mark
  • 13 / 01 / 2021 0
Defibrillator prijzen

Op steeds meer plekken vindt men tegenwoordig een defibrillator. Dan hebben wij het uiteraard over openbare plekken. Maar ook thuis schaffen steeds meer mensen een defibrillator aan.

Dat is een goede zaak. Reanimatie is een stuk effectiever met een defibrillator (ook bekend als AED). Dankzij defibrillators op locatie, is de kans om een hartstilstand te overleven enorm toegenomen.

Dit leidt er toe dat er op steeds meer plekken wordt besloten om een defibrillator aan te schaffen. Zeker ook omdat de defibrillator prijzen in de loop der jaren sterk zijn afgenomen. Natuurlijk vergen zij nog een behoorlijke investering, maar de defibrillator prijzen zijn zeker niet meer onoverkomelijk. Ook omdat zij een lange levensduur kennen en onderhoud

ook goed betaalbaar is.

Wat kost een defibrillator bij ARBO winkel?

Wat een defibrillator kost, is afhankelijk van de functionaliteiten van het apparaat. ARBO winkel verkoopt defibrillators tussen ongeveer 1.200 en 2.200 euro. Daarmee bieden wij apparaten aan die aan de onderkant en aan de bovenkant van de markt opereren, met natuurlijk ook ruim voldoende keus uit defibrillators uit het middensegment.

De prijs van een defibrillator wordt vooral bepaald door de automatische functies die deze heeft en de mate van ondersteuning en instructies. Ook de capaciteit en de manier van zelftesten zijn van invloed. Uiteraard begrijpen wij dat het voor een leek lastig kiezen is. Het gaat om een behoorlijke aanschaf, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van advies zodat je kunt bepalen welke defibrillator het beste bij je past.

Moet ik met meer dan de prijs alleen rekening houden?

Met de aanschafprijs van een defibrillator ben je er nog niet. Zoals zojuist al geschreven, is ook onderhoud noodzakelijk. Na gebruik natuurlijk, maar ook ongebruikte defibrillatoren moeten jaarlijks worden gecontroleerd. Onder andere op de accucapaciteit. ARBO winkel hanteert hiervoor drie pakketten met overzichtelijke prijzen. Onderhoud en controle is al mogelijk vanaf 59 euro (exclusief BTW) per jaar.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company