Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Deze brandpreventie pictogrammen heb je nodig

Deze brandpreventie pictogrammen heb je nodig

Je kunt op veel verschillende manieren zorgen voor een betere brandveiligheid. Brandpreventie pictogrammen zorgen voor duidelijkheid. Ook zorgen zij ervoor dat brandpreventie- en brandbestrijdingsmiddelen sneller kunnen worden gevonden. Deze brandpreventie pictogrammen heb je nodig. Een overzicht van alle pictogrammen die belangrijk zijn ter voorkoming van (het uitslaan van) een brand en tijdens brand.

Brandmelder pictogram

Met een brandmelder pictogram geef je aan waar de brandmeldinstallatie zich bevindt. Dit is ontzettend belangrijk. Hoe eerder een brand gemeld wordt, des te eerder hulpdiensten kunnen komen en des te groter de kans is dat de brand op tijd wordt geblust.

Brandblusser pictogram

Zo snel mogelijk de brand blussen: dat heeft prioriteit wanneer er brand uitbreekt. Met een brandblusser pictogram geef je de locatie van brandblussers aan. Elke seconde die verloren gaat aan het zoeken naar een brandblusser is er één te veel. Investeer daarom in deze pictogrammen. Het is een minimale investering die een groot verschil kan maken.

Brandslang pictogram

Zijn er in het pand brandslangen aanwezig? Dan is het net zo belangrijk om ook hiervan de locatie duidelijk aan te geven met een brandslang pictogram. Een brandslang heeft een onuitputtelijke bluscapaciteit. Deze kan het verschil maken tussen succesvol blussen en moeten evacueren.

Branddeken pictogram

Bij een brand denk je al snel aan materiële schade, maar hoe zit het met personen die vlam kunnen vatten? Die kun je het beste blussen met een blusdeken. Geef met branddeken pictogrammen aan waar deze zich bevinden.

Verboden de lift te gebruiken

Bij brand mag de lift niet worden gebruikt. Geef dit daarom duidelijk aan met een verbodspictogram. Zo voorkom je dat mensen in paniek de lift in stappen en zichzelf in een gevaarlijke situatie brengen.

Brandwerende deur pictogram

Brandwerende deuren kunnen de ontwikkeling van een brand vertragen. Het is belangrijk dat zij gesloten blijven of direct na het openen gesloten worden. Geef dit aan met een brandwerende deur pictogram.

Nog meer pictogrammen om over na te denken

Er zijn nog meer brandpreventie pictogrammen waar je over na kunt denken. Zo kun je met richtingspijlen locaties (en looproutes) nog beter verduidelijken. Ook voor voorzieningen als een telefoon voor het brandalarm, brandladder en algemene brandbestrijdingsmiddelen kun je pictogrammen aanschaffen.

Alle brandpreventie pictogrammen die je nodig hebt bestel je eenvoudig in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company