Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Dit is de belangrijkste werkkleding

Dit is de belangrijkste werkkleding

Welke kledingstukken voor jou het belangrijkst zijn tijdens het werk kunnen wij niet bepalen. Dat hangt af van de kleding die je gebruikt. Wat wij wel kunnen doen is kijken naar wat in het algemeen belangrijke werkkleding is. Dat gaan we dan ook doen. We behandelen graag de belangrijkste soorten en letten daarbij ook op kleding die soms vergeten wordt. Dit is de belangrijkste werkkleding.

Veiligheidskleding (zichtbaarheid)

Bij veel werkzaamheden is goede zichtbaarheid cruciaal. Daarom is veiligheidskleding die bijdraagt aan de zichtbaarheid vaak onderdeel van de belangrijkste werkkleding. Deze kleding zorgt er niet alleen voor dat je overdag extra opvalt: vooral in het donker bewijst de kleding zijn waarde.

Veiligheidskleding komt in tal van verschillende soorten: van t-shirts,  polo’s en jassen tot complete regenpakken, petten en nog veel meer. Deze veiligheidskleding is gemaakt voor optimale zichtbaarheid met behulp van reflecterende banden.

Thermokleding

Werk je in koude of barre omstandigheden, dan is thermokleding geen overbodige luxe. Dit is belangrijke werkkleding voor mensen die buiten werken of in koude omgevingen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld thermoshirts en thermosokken. Ook fleecejacks en regenpakken zijn op dit gebied belangrijk.

PBM

PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen) zijn niet altijd kleding. Toch valt een groot gedeelte van de PBM onder werkkleding. Bouwhelmen bijvoorbeeld. Ook veiligheidsschoenen en werkhandschoenen zijn op veel plekken onmisbare werkkleding. Zo is op een bouwplaats het dragen van een bouwhelm verplicht, dragen veel medewerkers die met zware machines werken werkhandschoenen en worden op plekken met bijvoorbeeld valgevaar veiligheidsschoenen gedragen door medewerkers. Ook oogbescherming kun je rekenen onder werkkleding.

Accessoires

Onder werkkleding kun je ook accessoires verstaan. Mutsen of helmen met een ingebouwde lamp, een extra stevige en zichtbare veiligheidstas of reflecterende bandjes bijvoorbeeld.

Koop je werkkleding online

ARBO winkel verkoopt alle soorten belangrijke werkkleding. Bestel deze eenvoudig in de webshop. Je kunt gemakkelijk filteren en vinden wat je zoekt. Heb je eerst een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie en helpen je met het vinden van geschikte werkkleding.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company