Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Een vingerbob: wanneer gebruik je die?

Een vingerbob: wanneer gebruik je die?

Een vingerbob: wat is dat precies en wanneer gebruik je deze eigenlijk? Met een vingerbob bedoelen we ook wel vingerverband. De vingerbob wordt gebruikt ter bescherming van een wond of snee aan de vinger. Hij is gemaakt van katoen en werkt tevens ventilerend. Hierdoor kan de wond beter genezen. Ook heb je genoeg bewegingsvrijheid, waardoor je je vinger eenvoudig kunt blijven gebruiken. In dit artikel vertellen wij je welke vingerbobs er zoal zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Lees snel verder en ontdek alles over de vingerbob.

Witte en blauwe vingerbobs

Er zijn zowel witte als blauwe vingerbobs verkrijgbaar. De witte vingerbobs zijn doorgaans voor algemeen gebruik. De blauwe vingerbobs worden voornamelijk in de voedingsindustrie gebruikt. Dat is verplicht vanwege de HACCP-wetgeving. Het is belangrijk dat een pleister of vingerbob niet per ongeluk in voeding terecht komt. Gebeurt dat onverhoopt wel, dan moet je deze direct kunnen zien.

De vingerbob is perfect als een pleister niet goed blijft zitten. Hij biedt goede bescherming en je kunt er eenvoudig mee doorwerken. Benieuwd hoe je een vingerbob precies gebruikt? Lees verder.

Hoe gebruik je een vingerbob?

Een vingerbob kun je gemakkelijk aanbrengen. Zorg er voor het aanbrengen voor dat je vinger steriel is en deze bedekt is met een steriel gaasje. Zo is de kans kleiner dat er ontstekingen ontstaan en zal de wond beter genezen. Je rolt eerst de vingerbob om de vinger heen. Vervolgens draai je deze om en rol je het bovenste gedeelte om je vinger heen. Binnen een mum van tijd heb je hem al om en kun je door met jouw werkzaamheden.

Bestel een vingerbob in onze webshop

Bestel direct een vingerbob bij ARBO winkel. Ook voor alle andere soorten pleisters en EHBO artikelen kun je in de webshop terecht. Heb je eerst een vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je met plezier verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company