Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Het nut van een EHBO koffer in de sportschool

Het nut van een EHBO koffer in de sportschool

Bedrijven zijn verplicht om goedgekeurde EHBO koffers te hebben. Naast dat dit verplicht is, is het ook nuttig. Ook in de sportschool. Juist in de sportschool. Een EHBO koffer is hier op veel manieren te gebruiken.

Sporten brengt nu eenmaal risico met zich mee

Sporten brengt nu eenmaal een risico op ongevallen en blessures met zich mee. Daarom is een EHBO koffer geen overbodige luxe. Waar gesport wordt raken mensen geblesseerd en gebeuren ongelukken. Een spierverrekking, val op de loopband, ongeluk met een gewicht: het kan allemaal gebeuren. Op een plek met verhoogd risico kies je natuurlijk voor een goede EHBO koffer.

 

Soms kun je gewoon lekker door sporten

Een EHBO koffer in de sportschool is op verschillende manieren nuttig. Niet elk geval is ernstig. Soms gaat het om een kleine verwonding. Dankzij een EHBO koffer in de sportschool kun je dan in veel gevallen gewoon lekker door sporten. Denk aan iets eenvoudigs als een pleister. Dankzij de koffer kun je apparaten en gewichten veilig en hygiënisch blijven gebruiken.

 

In heel veel gevallen een goede behandeling

Ook bij grotere verwondingen biedt een EHBO koffer in de sportschool uitkomst. De juiste koffer is veelzijdig. In het aanbod van ARBO winkel vind je altijd een perfecte koffer. Je kunt ook zelf een koffer samenstellen. Je kiest dan zelf de gewenste inhoud. Ook kun je altijd bij ons terecht voor advies.

De juiste koffer biedt in heel vele gevallen hulp. Hoe uitgebreider de inhoud, hoe beter de hulp. In een sportschool is het goed om met verschillende soorten kwetsuren, blessures en ongevallen rekening te houden. Dat kan met de juiste EHBO koffer.

 

Belangrijk in afwachting van hulp

Ernstige ongevallen vormen een andere reden waarom een EHBO koffer in de sportschool nuttig is. Onderschat het belang van een goede koffer in die situatie niet. De juiste artikelen kunnen het voor een slachtoffer draaglijker maken totdat de hulpdiensten komen. Het kan zelfs een kwestie zijn van leven of dood.

Zorg daarom altijd voor een goede EHBO koffer in de sportschool. Denk ook zeker aan een AED.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company