Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van AED elektroden

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van AED elektroden

Elke AED maakt gebruik van elektroden. AED elektroden moeten op een gegeven moment vervangen worden. Gelukkig hoef je dus niet je AED te vervangen. Met nieuwe elektroden is je AED vaak weer zo goed als nieuw (laat deze wel regelmatig controleren). Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van AED elektroden?

Heb je de juiste elektroden?

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat je de juiste elektroden kiest. Alleen het juiste type garandeert een optimale werking. Ga je de huidige elektroden van je AED vervangen, kies dan voor hetzelfde type (tenminste, wanneer je zeker weet dat dit de originele elektroden zijn). Ben je er niet zeker van? Vraag dan altijd om advies. Wij kunnen je van dienst zijn.

Hoe lang zijn ze houdbaar?

Rekening houden met de houdbaarheid van elektroden wanneer je deze nieuw aanschaft? Jazeker. Natuurlijk mag je van nieuwe AED elektroden ook echt verwachten dat ze nieuw zijn. Toch is het belangrijk om de uiterste houdbaarheidsdatum to controleren en deze te noteren. Zo weet je wanneer het tijd is om deze opnieuw te vervangen.

Heb je aan een goede voorraad gedacht?

Hoeveel AED elektroden ga je bestellen? Alleen de twee elektroden om te vervangen, of bestel je direct een voorraad? Je hoeft echt geen grote voorraad aan te leggen, maar het is wel verstandig om een extra set te hebben liggen. Wanneer je de AED hebt gebruikt, moeten de elektroden vervangen worden. Het is dan wel zo fijn wanneer je deze al in huis hebt.

Wil je de AED ook kunnen gebruiken bij kinderen?

Kinderen krijgen een minder heftige schok toegediend dan volwassenen. Dit omdat zij kleiner en lichter zijn. Denk daarom ook na over kinderelektroden. Schaf hier ook een set van aan. Ook kinderen kunnen helaas worden getroffen door een hartstilstand. Dan wil je toch ook de juiste hulp kunnen bieden?

Schaf jouw AED elektroden aan in onze webshop

Bestel jouw AED elektroden eenvoudig en snel in onze webshop. Wij leveren elektroden voor alle merken en typen AED's die wij verkopen. Weet jij niet zeker welke elektroden je moet hebben? Neem geen risico en neem gewoon contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company