Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

In deze situaties draag je een reflecterend regenpak

In deze situaties draag je een reflecterend regenpak

Op de vraag wanneer je een reflecterend regenpak draagt, zou je een heel algemeen antwoord kunnen geven: wanneer het regent en je goed zichtbaar moet zijn. Maar daarmee zou je de functie van dit pak tekort doen. Er zijn namelijk veel meer situaties te bedenken waarin dit pak zijn waarde bewijst.

Wanneer het nodig is om in de regen extra zichtbaar te zijn

Laten we natuurlijk wel even met de meest voorkomende situatie beginnen: het regent en de zichtbaarheid is slecht. Is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent tijdens je werkzaamheden? Dan draag je een reflecterend regenpak. Zo simpel is het inderdaad.

Aan welke werkzaamheden denk je dan?

Je denkt daarbij natuurlijk eerst aan werkzaamheden buiten. Dan gaat het natuurlijk om werkzaamheden aan of langs de weg. Maar eigenlijk kun je denken aan alle werkzaamheden waarbij er sprake is van regen of slecht zicht en waarbij je tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden risico’s loopt wanneer anderen jou niet zien. Of wanneer jij zelf met je werkzaamheden een gevaar vormt voor anderen wanneer zij jou niet zien

Voor zonsopkomst of bij invallende duisternis

Een reflecterend regenpak hoef je echt niet alleen te dragen bij regen. Bij zonsopkomst en invallende duisternis kan het ook vochtig worden. Ook schakelt je omgeving dan vaak hun verlichting in. In dergelijke situaties helpt een reflecterend regenpak. Denk alleen al aan de eenvoudige situatie waarbij je ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat van of naar je werk fietst.

Om je reguliere werkkleding te beschermen

Een reflecterend regenpak is ook handig om je reguliere kleding te beschermen. Tegen regen, maar ook ander vocht en vloeistoffen. Als je pak reflecterend is, is dat een bonus. Extra zichtbaarheid kan nooit kwaad.

Bij kou en wind

Regenkleding beschermt niet alleen tegen regen. De waterdichte eigenschappen maken een regenpak ook grotendeels winddicht. Het is dus hartstikke handig om bij je te hebben. Is het buiten guur, dan trek je snel je regenpak aan. Je hebt ‘m ook zo weer uit.

Schaf jouw regenpak aan in onze webshop

Ben jij op zoek naar een goed reflecterend regenpak? Bestel ‘m snel in onze webshop en werk veilig en comfortabel.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company