Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

In deze situaties gebruik je markeringslint

In deze situaties gebruik je markeringslint

Markeringslint wordt op veel plekken gebruikt. Dat is niet voor niets: het is handig, snel en duidelijk. Maar waarvoor wordt het eigenlijk gebruikt? In deze situaties gebruik je markeringslint.

Om een gevaarlijk gebied af te bakenen

Met markeringslint kun je een gevaarlijk gebied afbakenen. Denk aan een gebied waarin er sprake is van gevaar voor vallende objecten. Dit is slechts een voorbeeld. Het lint kan in tal van situaties worden gebruikt. Dit is ook één van de redenen waarom het lint in zoveel verschillende sectoren gebruikt wordt.

Om een werkgebied af te bakenen

Bij veel werkzaamheden is het belangrijk dat deze in alle rust kunnen plaatsvinden. Markeringslint is zeer geschikt om dit te garanderen. Je kunt er eenvoudig een werkgebied mee afzetten. Op die manier voorkom je dat mensen zich (onbedoeld) begeven in een gebied waar je aan het werk bent. Dit draagt bij aan de veiligheid. Maar natuurlijk ook aan een prettiger en sneller werkproces.

Om duidelijk te maken dat er geen toegang is

Markeringslint kan dus worden gebruikt om toegang door onbevoegden te voorkomen bij gevaar of op momenten dat er gewerkt wordt. Maar het is ook geschikt om duidelijk te maken dat er op een ander moment geen toegang mogelijk is. Bijvoorbeeld wanneer werkzaamheden net zijn opgeleverd. Denk aan een ruimte die net geschilderd is, een vloer die nog moet uitharden of een veld dat net is ingezaaid. Ook hierbij geldt: er zijn ontzettend veel situaties waarin markeringslint gebruikt kan worden.

Om routes te creëren

Markeringslint is niet alleen perfect om aan te geven waar men zich niet mag of kan begeven. Het is juist ook heel erg geschikt om aan te geven waar dit wel kan. Met markeringslint zorg je snel en eenvoudig voor veilige routes. Of het nu gaat om looproutes in gebouwen of op openbare plekken of zelfs tijdelijke omleidingen op straten en wegen.

Schaf markeringslint aan in onze webshop

Kun jij markeringslint goed gebruiken? Je schaft het eenvoudig en snel aan in onze webshop. Wij verkopen het lint per rol van 500 meter. Dus ook als je behoefte hebt aan grote hoeveelheden haal je deze eenvoudig en tegen scherpe kosten in huis..

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company