Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Lange wondpleisters: dit is wanneer je ze gebruikt

Lange wondpleisters: dit is wanneer je ze gebruikt

Lange wondpleisters: wat zijn dat eigenlijk en wanneer gebruik je ze? Een lange wondpleister is gemaakt van textiel en is zowel flexibel als luchtdoorlatend. De luchtdoorlatendheid bevordert de wondgenezing. Tevens bieden de pleisters comfort. De pleister is voorzien van een niet-verklevend wondkussen, waardoor deze zich niet aan de wond hecht en pijnloos verwijderd kan worden. Een lange wondpleister is geschikt voor grotere wonden. In dit artikel vertellen wij je hoe je het beste een lange wondpleister aan kunt brengen. Lees snel verder voor meer informatie over lange wondpleisters.

Hoe gebruik je een lange wondpleister?

Benieuwd hoe je een lange wondpleister aanbrengt? Het eerste wat je doet, is de pleister uit de verpakking halen na het schoonmaken van de wond. Dit kan vaak gewoon met water. Wanneer je huid gedesinfecteerd is, verlaagt dit de kans op een infectie. Ook zorgt dit ervoor dat de wond sneller zal herstellen.

Lange wondpleisters zijn lang en breed, waardoor ze ideaal zijn voor het afdekken van grotere huidbeschadigingen. Denk aan een grote schaafwond door een lelijke val of een wond die door een kleinere operatie ontstaan is. Je brengt de pleister aan op de verwonding als een soort beschermlaag tussen de wond en mogelijk vuil. De wondpleister zorgt er vervolgens voor dat de wond hygiënisch verzorgd wordt en sneller geneest. Verwijder de pleister bij voorkeur na een dag en vervang deze eventueel door een nieuwe pleister. Zo voorkom je dat de wond alsnog vervuild raakt. 

Bestel een lange wondpleister in de webshop

Bestel meteen een lange wondpleister in de webshop. Wij verkopen lange wondpleisters per 100 stuks, waardoor je er lang mee kunt doen en altijd een goede voorraad hebt. Dat is ook handig op plekken waar hier veel behoefte aan is. Denk aan bijvoorbeeld kinderopvang bedrijven. Wanneer je de wondpleister samen met de Cederroth oogspoelfles of een EHBO koffer van het Oranje Kruis bestelt, krijg je korting op het complete pakket.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company