Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Met deze tips bescherm je jezelf tegen corona

Met deze tips bescherm je jezelf tegen corona

Inmiddels zal het iedereen duidelijk zijn dat corona niet zomaar weg is. De dreiging blijft. Hoe zorg je nu voor een goede bescherming van jezelf en anderen? Met deze tips bescherm je jezelf tegen corona. En daarmee anderen ook. Dat is belangrijk om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen en hopelijk het virus in de nabije toekomst echt te verslaan.

Volg de richtlijnen

De beste tip die wij kunnen geven is: volg de richtlijnen. Die zijn er niet voor niets. Ook al lijken ze overdreven of onnodig: ze zijn bedacht om jou en anderen zo veilig mogelijk te houden. Zorg ervoor dat je weet wat de richtlijnen en protocollen zijn. Op het werk, maar ook overal waar je in je privé tijd komt.

Mijd drukke plekken indien mogelijk

Het is heel eenvoudig: de kans om corona op te lopen is gewoon kleiner wanneer je drukke plekken mijdt. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk. Probeer dit wel zoveel mogelijk te doen. Zoek de drukte niet op als het niet nodig is. Besmettingen liggen overal op de loer. Hoe minder jij je hieraan blootstelt, hoe kleiner de kans is dat je corona krijgt.

Haal je vaccinaties

Je laten vaccineren is een belangrijke manier om jezelf tegen corona te beschermen. Vaccinatie kan niet voorkomen dat je toch corona krijgt. Deze verkleint de kans wel aanzienlijk. En minstens net zo belangrijk: gevaccineerden blijken bij een coronabesmetting veel minder ziek te worden dan ongevaccineerden.

Gebruik de juiste beschermingsmiddelen

Er zijn niet voor niets beschermingsmiddelen om jou en anderen tegen corona te beschermen. Iedereen kent natuurlijk mondkapjes. Maar je kunt ook verder gaan, bijvoorbeeld met gezichtsmaskers/kappen. Denk ook aan werkhandschoenen. Alle middelen die je kunt gebruiken om direct of indirect contact met anderen te voorkomen of te beperken dragen bij aan meer veiligheid. Bekijk deze eens in onze webshop.

Test jezelf regelmatig

Testen, testen, testen. Het RIVM en de overheid roepen dit met een reden. Jezelf testen op corona is en blijft de beste manier om te controleren of je besmet bent of niet. Dit is belangrijk voor de veiligheid van jezelf en anderen. Wanneer uit een coronatest blijkt dat jij besmet bent, volg je de verplichtingen en adviezen die dan gelden. Je kunt eenvoudig en betrouwbaar zelf thuis testen. Kijk eens in onze webshop voor goede corona zelftests.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company